Právě vysíláme

Tak tohle je fakt síla. Australan ETHAN neví, co se sebou! Mrkej na něj

10. května 2018 13:10
Tak tohle je fakt síla. Australan ETHAN neví, co se sebou! Mrkej na něj

Je mu teprve 21 let a už podstoupil okolo 40 zákroků. Jak bude vypadat za pár let, to je nám záhadou.

Ethan Bramble je nejvíce modifikovaným člověkem v Austrálii. Jak to celé vzniklo? Když mu bylo pouhých 11 let, nechal si roztáhnout uši. Po dvou letech zatoužil po tetování, ale kvůli jeho věku ho všechna tetovací studia odmítla. A tak čekal na svou příležitost do doby, kdy to možné bylo. Ve svých 17 letech podstoupil snad nejextrémnější zákrok, a to ten, že si nechal proříznout vlastní jazyk. Tímto šílenstvím začalo několik dní naprosté hrůzy. Nemohl spát, protože mu tekly sliny tak moc, že hrozilo zadušení.

To ovšem nebylo všechno. Ethan si nechal dokonce potetovat oční bulvy, přičemž mu hrozilo, že už nikdy neuvidí. Stačilo sebemenší mrknutí nebo pohyb okem a jehla mu mohla poškodit jeho zrak. Proto musel být trpělivý a vytrvalý.

ČTĚTE TAKÉ: Dívka se fotila každý den po dobu osmi let! Podívejte se, jak se z čtrnáctileté puberťačky stala krásná mladá žena

Přes všechnu tu bolest je Ethan stále přesvědčený, že k dokonalosti své proměny má ještě daleko a s modifikacemi ještě rozhodně neskončil. Své tělo a každou svou proměnu zveřejňuje na svém instagramovém profilu, který má více než 60 tisíc sledujících fanoušků.

 

Zdroj: Dailymail.co.uk, Instagram

Živá štěňátka nebo brouci? 10 nejpodivnějších produktů, které na vás vypadnou z automatu v Japonsku

Články, které by tě mohly zajímat