Právě vysíláme

TARANTINO vydává nový film! Co nabídne a kdy dorazí do kin?

30. června 2018 16:10
TARANTINO vydává nový film! Co nabídne a kdy dorazí do kin?

To bude trhák! Quentin Tarantino vydá příští rok nový film s hvězdným obsazením. Kdo si v novém snímku zahraje a o čem bude? Čtěte dál!

Málokterý filmový režisér vzbuzuje takový respekt jako Američan Quentin Tarantino. Ten v průběhu kariéry vydal zatím „jen“ osm filmů, mezi které ale patří kultovní dílo Pulp Fiction, trilogie Kill Bill a western Nespoutaný Django. Je to ikona celosvětového filmu a má pro nás úžasnou zprávu – chystá další film!

ČTĚTE TAKÉ: JESTLIPAK VÍŠ… Proč Quentin Tarantino málem uškrtil herečku Diane Kruger přímo při natáčení?

Tarantinův nový snímek nese název Once Upon A Time In Hollywood. Bude to příběh dvou hollywoodských herců z roku 1969 a v hlavních rolí se představí neskutečné duo Leonardo DiCaprio a Brad Pitt! Právě DiCaprio nám poskytl i první náhled do filmu skrz jeho Instagram, kde uvedl tuhle fotku s parťákem Pittem:

 

Podle zdrojů se ve filmu objeví i řada dalších známých tváří, včetně Australanky Margot Robbie. Tarantino na snímku pracoval celkem dlouhých 5 let. Produkce filmu se protáhla hlavně kvůli skandálu kolem bývalého filmového producenta Harveyho Weinsteina. Tarantino s Weinsteinovu firmou The Weinstein Company totiž dřív blízce spolupracoval, ale po vypuknutí skandálu dal přednost konkurenční firmě Sony.

Fanoušci Tarantina si na nový film budou sice muset počkat, jelikož datum premiéry je až 9. srpna příštího roku, ale bude to stát za to. Slavný režisér se vrací ve velikém a my se nemůžeme dočkat premiéry snímku Once Upon A Time In Hollywood.

Zdroj: Esquire, Instagram, Levon Biss.com

10 nejdivnějších a nejvíc skvělých filmů se zombíky aneb zombie máma, zombie ovce i zombie bobři!

Články, které by tě mohly zajímat