Právě vysíláme

Tento muž byl před 13 lety závislý na drogách a bez domova. Dnes je z něj úspěšný milionář

19. září 2017 14:10
Tento muž byl před 13 lety závislý na drogách a bez domova. Dnes je z něj úspěšný milionář

Jmenuje se Khalil Rafati a ještě před 13 lety žil absolutně jiný život než nyní. Spával na ulici, bral tvrdé drogy a byl vyhublý na kost. Dnes si o jeho životním příběhu můžeme přečíst v knize “I Forgot to Die“ (Zapomněl jsem zemřít). Píše v ní o tom, jak málem zemřel, jak se mu podařilo změnit o 180 stupňů a jak se stal vlastníkem řetězců s organickými džusy Sunlife Organics.

,,Sáhl jsem si na absolutní dno. Níže jsem se už ani dostat nemohl,“ vypráví muž. A pak si najednou řekl, že vše změní a našel v sobě ohromnou sílu. Skoncoval s heroinem a vyhledal pomoc v léčebně. Absolutní zvrat v jeho životě ale nastal když začal vyrábět vlastní smoothies a prodávat jej svým spolupacientům.

,,Chtěl jsem jim pomoct v tom, aby byli silnější a zdravější,“ říká Khafil. Jeho smoothie pacientům tak chutnalo, že si jej začali kupovat i lidé z okolí. Později si proto otevřel svůj první bar s džusy a nazval jej Sunlife Organics. Podnik se natolik rozrostl, že dnes sídlí na šesti různých místech v okolí Los Angeles.

I přesto ale, že už nemá problémy a je úspěšný, na svou minulost nezapomněl a zaměstnává lidi, kteří mají podobný osud, jaký měl kdysi on.

Galerie: Sexy potetované holky

 

Články, které by tě mohly zajímat