Právě vysíláme

Tip na pořádný dárky! Žádný měkouše!

5. prosince 2016 0:00
Tip na pořádný dárky! Žádný měkouše!

Vánoce klepou na dveře a je čas vybrat dárky svým blízkým. Zapomeň na předvánoční shon a přeplněné obchody. Co takhle vsadit na „zážitkové pecky“, které nezapadnou prachem? Bungee pro bratra, paragliding pro sestru a plavba plachetnicí pro rodiče. Užij si vánoční nákupy z pohodlí domova! Pár tipů na dárky Jízda ve Ferrari – daruj jízdu […]

Vánoce klepou na dveře a je čas vybrat dárky svým blízkým. Zapomeň na předvánoční shon a přeplněné obchody. Co takhle vsadit na „zážitkové pecky“, které nezapadnou prachem? Bungee pro bratra, paragliding pro sestru a plavba plachetnicí pro rodiče. Užij si vánoční nákupy z pohodlí domova!

Pár tipů na dárky

Jízda ve Ferrari – daruj jízdu ve Ferrari auto-moto maniakovi, který si zajezdí s větrem o závod. Vůně benzínu a spálených pneumatik, to je vůně letošních Vánoc.

Paragliding – dárek pro každého snílka, který touží létat v oblacích a zažít nespoutanou volnost. Vždyť nejkrásnější výhledy jsou přece ty z výšky!

Akční jízda obrněným transportérem – vánoční čas je obdobím plnění snů. Překvap milovníka armádních strojů a připrav mu pořádnou dávku zábavy. Čeká ho drsný terén a zdánlivě nepřekonatelné překážky.

Bungee jumping – co by to byly za Vánoce bez pořádného adrenalinu? Nemyslíme ten z nákupů, ale ten pravý a nefalšovaný. Bungee je správnou volbou pro nadšence výšek, nebezpečí a vzrušení.

Plavba plachetnicí– zaručený tip pro „mořské vlky“, kteří touží po relaxu s nádechem dobrodružství ve společnosti nejbližších. Kdo z nás by nechtěl zažít romantiku na vlnách?

Už dost obyčejným dárkům! Je čas na zábavu a zážitky. Ať už chceš obdarovat romantickou duši, adrenalinového blázna či pravého gurmána, v nabídce zážitkové agentury EnjoyFun.cz najdeš, co hledáš. Nezapomeň: ponožky, kosmetika či knihy jsou out. Nyní jsou v kurzu zážitky, které neomrzí!

Tak klikni na www.EnjoyFun.cz a posuň vánoční nákupy na jiný level!

Články, které by tě mohly zajímat