Právě vysíláme

To je moc! Lidé se smějí salátu, který přinesli vegance na dovolené jako hlavní jídlo

13. srpna 2017 11:10
To je moc! Lidé se smějí salátu, který přinesli vegance na dovolené jako hlavní jídlo

Asi každému z nás se při výběru jídla v restauraci stalo menší faux pas. Příběh, kterým se nedávno na sociálních sítích pochlubila jedna mladá Angličanka, převyšuje ale jednoznačně úplně všechny. Tohle byste prostě nevymysleli!

Dvě sestry pocházející z anglického Leedsu se vydaly na vytouženou letní dovolenou do španělského města Fuengirola. Celý pobyt si užívaly až do momentu, kdy navštívily jednu místní restauraci. Starší ze sester Georgina je veganka, proto se před vstupem u obsluhy ujistila, že v jídelním menu mají výběr i pro vegany. Na to jí číšníci souhlasně přikývli. Dokonce jeden z nich jí doporučil, aby si určitě vybrala ze salátu, který mají v nabídce. Proto moc dlouho neotálela a vybrala si jeden z nabídky. To však určitě nečekala, co jí nakonec číšník přinese. Bylo to cokoliv, ale do salátu to mělo opravdu míle daleko.

„Okamžitě jsme vyprskly smíchy a musela jsem to vyfotit,“ svěřila se pak mladší sestra Gabbie. Ostatně sama fotka mluví za vše. Pardon, u toho se prostě nejde nesmát.

Michaela hejtuje – Vyzkoušela jsem za vás: Zdravé jídlo! Co na něj říkám?

Články, které by tě mohly zajímat