Právě vysíláme

To nikdo nečekal! JAY-Z a BEYONCÉ vydali společné album Everything Is Love

18. června 2018 11:10
To nikdo nečekal! JAY-Z a BEYONCÉ vydali společné album Everything Is Love

Jay-Z a Beyoncé spolu po koncertě v Londýně nečekaně vydali nové album! Jmenuje se Everything Is Love a nabídne fanouškům náhled do intimního života obou megahvězd.

Beyoncé a Jay-Z včera po koncertě oznámili svým fanouškům nečekanou, ale zároveň úžasnou zprávu – vydávají společné album! Manželský pár, který tento měsíc odstartoval své koncertní turné On The Run II Tour v Cardiffu, to oznámil po včerejším koncertě v londýnském Olympijském stadionu, spolu se zprávou, že k singlu Apes**t vyšel i klip.

ČTĚTE TAKÉ: BEYONCÉ a JAY-Z zveřejnili sbírku pěkně peprných fotek. Popová diva je na nich zcela nahá!

Album Everything Is Love je dostupné přes streamovací server Tidal, který Jay-Z vlastní. Není to poprvé, co tyhle dvě ikony světového showbyznysu náhle vydali album. V roce 2016 vydala Beyoncé veleúspěšnou desku Lemonade, ve které se poprvé objevili náznaky toho, že mezi ní a americkým rapperem není vše úplně v pořádku. Jay-Z rok poté vydal solo album s názvem 4:44 a v rozhovoru pro New York Times otevřeně přiznal, že svojí ženu podváděl. Deska Everything Is Love se podobně jako Lemonade a 4:44 vyjadřuje k soukromým problémům obou zpěváků. Rezonují v ní i komentáře týkající se rasismu ve Spojených státech.

Koncertní turné On The Run Tour II zatím oslnila kritiky i fanoušky a bude zajímavé vidět, zda si album Everything Is Love vyslouží podobnou reakci!

Zdroj: Twitter, Instagram, CNN

Jaké písničky se staly hitem díky mistrovství světa ve fotbale?

Články, které by tě mohly zajímat