Právě vysíláme

Tohle je super špatný nápad. Rozhodně si žádný nekupujte! Tak láká Elon Musk na svůj nový prodejní artikl. O co jde?!

30. ledna 2018 12:10
Tohle je super špatný nápad. Rozhodně si žádný nekupujte! Tak láká Elon Musk na svůj nový prodejní artikl. O co jde?!

Světoznámý podnikatel, vizionář, inženýr a investor Elon Musk opět dokázal zčeřit vody veřejného mínění. V Americe o něm mluví všichni a tentokrát se rozruch překvapivě netýká jeho elektrických automobilů ani plánovaných výprav na Mars.

Jeho Boring Company  (boring od slova hloubení, vrtání), která chce pod Los Angeles vytvořit síť podzemních tunelů s cílem zmírnit dopravní zácpy, se rozhodla sehnat na svůj projekt peníze vážně netradičním způsobem. Jakým? Prodejem plamenometů.

https://www.instagram.com/p/BeeTFQ7AYhy/?taken-by=elonmusk

Na svých internetových stránkách je firma nabízí za skvělých 500 dolarů za kus a jdou očividně na dračku. Podle nejčerstvějších informací se zisk z prodaných či objednaných plamenometů vyšplhal již na 4 miliony dolarů.

https://www.instagram.com/p/BeeYW0NA1HU/?taken-by=elonmusk

Otec myšlenky Elon Musk plamenomety na svém instagramovém účtu představuje vpravdě netradičním způsobem. Pod krátké video připsal: „Tohle nedělejte. Taky chci, aby jasně zaznělo, že plamenomet je vážně super špatný nápad. Rozhodně si žádný nekupujte. Tedy pokud nechcete zažít legraci.“

Někteří američtí politici ho ale vzali doslova a třeba v Kalifornii se již snaží schválit zákon, který by prodej a používání Muskových plamenometů zakázal.

Co vy na to? Koupili byste si takovou hračku?

https://www.instagram.com/p/BeeUSFwgLrM/?taken-by=elonmusk

Zdroj: Instagram, cnn.com

Videorozhovor s Vladimírem Strejčkem, komiksovým mágem

Články, které by tě mohly zajímat