Právě vysíláme

Český holky na INSTAGRAMU jedou! Podívejte se na TOP 5 krásek, které vás uchvátí

10. června 2018 9:10
Český holky na INSTAGRAMU jedou! Podívejte se na TOP 5 krásek, které vás uchvátí

Které holky jsou na světě nejkrásnější? Rozhodně Češky! To, že jsme národ plný nádherných žen, dokazuje i velký počet českých modelek, které se uchytily v zahraničí. My vám však dnes nebudeme ukazovat modelíny, ale obyčejné holky z Instagramu, které – ač nepodepsaly smlouvu s žádnou modelingovou agenturou – rozhodně stojí za to.

Sofie 

Sofie je studentkou vysoké školy a podle jejího profilu je jasné, že už se může pyšnit titulem bakalář. Tato pohledná brunetka vás dostane nejen svou skvělou postavou s perfektními tvary, ale i krásnýma oříškovýma očima. Navíc je to kráska s řeckými kořeny, takže miluje slunce, moře a hlavně opalování.

 

Laura

Pokud máte rádi blondýnky, do krásné Laury se ihned zamilujete. Tahle holka má totiž ke krásné hřívě navíc ještě modré oči a dokonalou postavu. Zkrátka značka ideál, že? Jen škoda, že podle fotek to vypadá, že Laura už je zadaná.

 

Anna

Pokud na Annu chlapi nestojí fronty, tak už vážně ničemu nerozumíme. Tahle holka je totiž vážně kost! Nejenže se pyšní krásným obličejem, ale má i skvělou postavu, za kterou by každá holka vraždila. Podle jejího profilu na Instagramu se věnuje focení, cestování a rozumí módě.

 

Vanessa

Smyslné rty, krásné oči a milý úsměv. To vše má krásná Vanessa, která svůj profil plní jednou fotkou za druhou. Jejím sledujícím to ovšem zcela jistě nevadí, protože příspěvky této kočky jsou vážně dobré.

 

Alex

Pokud se vám líbí holky s tetováním, neváhejte a dejte follow Alex. Instagram této krásky opravdu stojí za to. Alex totiž není žádnou prvoplánovou blondýnou, ale holkou co má styl. Její líčení, kérky a piercing to ostatně dokazují.

 

Zdroj: Instagram

Hnutí #NoBra: Nenoste podprsenky! Jenom nás tím utlačují!

Články, které by tě mohly zajímat