Právě vysíláme

Transgender žena našla lásku u muže, který ji před tím – jako muže – odmítl. A hateři na sociálních sítích šílí

16. května 2018 16:10
Transgender žena našla lásku u muže, který ji před tím – jako muže – odmítl. A hateři na sociálních sítích šílí

Výhrůžky, že je zabijí, nemravné návrhy, dotazy týkající se intimních partií Erin nebo přímo toho, jak to s přítelem dělají. Tím vším si musel projít tento pár poté, co vyšel s pravdou ven.

„Pro transgender lidi je těžké najít lásku,“ svěřuje se Erin. „Právě proto jsme natočili toto video. Abychom pomohli lidem, kteří jsou na tom podobně, a taky abychom odstranili stigma, které tato problematika stále má,“ doplňuje ji její přítel.

„Všichni se mě ptají, jestli jsem věděl, že Erin byla dříve muž. Věděl. Znali jsme se přes sociální sítě. Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že jednou budu chodit s touhle osobou, asi bych mu nevěřil. Ale láska je láska a člověk si nevybírá, do koho se zamiluje. Hateři budou vždycky hatovat a asi nepřicházím s ničím novým, ale nejlepší je je ignorovat,“ vzkazuje všem, kdo se s negativní reakcí okolí musí také vypořádávat.

ČTĚTE TAKÉ: Německý Playboy ukázal poprvé na obálce transsexuální modelku. A rovnou nahoře bez

„Upřímně? Mně Erinina minulost vůbec nevadí. Když jsem na sociálních sítích viděl fotky její postupné proměny, říkal jsem si, že to jde dost dobře a že vypadá fakt skvěle. Podle mě měla v sobě hodně dívčího už jako kluk a nyní je stejně ženská, jako kterákoliv jiná žena,“ uzavírá Erinin přítel.

Mrkněte na její fotky ve videu. My mu musíme dát jedině za pravdu.

 

Zdroj: caters tv, unilad.co.uk

Káčin zápisník: O bláznivých matkách, co ještě ani nejsou matkami

Články, které by tě mohly zajímat