Právě vysíláme

TWENTY ONE PILOTS vydávají dva nové singly a oznamují evropské turné! Dorazí i do PRAHY!

12. července 2018 11:10
TWENTY ONE PILOTS vydávají dva nové singly a oznamují evropské turné! Dorazí i do PRAHY!

Twenty One Pilots se po roční pauze vrací ve velikém stylu – vydávají dva zbrusu nové singly a oznámili evropské turné! Jak zní nové singly? Poslechněte si je s námi!

Fanoušci skupiny Twenty One Pilots jásají! Po ročním manku vydává americké duo dva nové singly – Jumpsuit a Nico And The Niners! K singlům vydali samozřejmě i videa, které si můžete pustit níže.

ČTĚTE TAKÉ: Hudební evoluce – Jaké jsou největší hity Twenty One Pilots?

 

Skupina zároveň oznámila, že vydá svojí pátou desku už 5. října a ukončila tak dlouhodobé spekulace mezi jejími fanoušky. Pouhých 11 dnů po vydání nové desky chystají Twenty One Pilots rozsáhlé turné po Severní Americe, Evropě a Austrálii, zvané The Bandito Tour. Další dobrá zpráva pro české fanoušky je ta, že 16. února zavítají Twenty One Pilots do pražské O2 areny!

Vstupenky budou dostupné od 20. července v 10:00 hodin ráno, skrz síť TicketPortal a ceny se zatím pohybují mezi 1 090 Kč a 1 590 Kč. Twenty One Pilots své první pražské vystoupení vyprodali čtvrt roku dopředu a druhý koncert se kvůli zvýšenému zájmu museli přesunout do pražské Tipsport Arény. Tentokrát nejspíš vyprodají i pražskou O2 arenu, tak si na 20. července nařiďte budíky! Kdo pozdě chodí…

 

Zdroj: YouTube, Twentyonepilots.com

5 celebrit, které mají IQ skleničky vody. U některých vás to skutečně překvapí!

Články, které by tě mohly zajímat