Právě vysíláme

Týdenní nálož SOUNDTRACKŮ Evropy 2 vás dostane do totální filmové nálady!

29. září 2017 15:30
Týdenní nálož SOUNDTRACKŮ Evropy 2 vás dostane do totální filmové nálady!

T. I. feat. Rihanna – Live Your Life Clifford Joseph Harris Jr., spíše známý jako T.I. je americký rapper, hudební producent a herec. Je třínásobným držitelem ocenění Grammy. Jeho singl, který vznikl ve spolupráci s Rihannou, se stal soundtrackem k filmu Pařba ve Vegas. Jimi Jamison – I’m Always Here Jimi Jamison byl americký zpěvák, […]

T. I. feat. Rihanna – Live Your Life
Clifford Joseph Harris Jr., spíše známý jako T.I. je americký rapper, hudební producent a herec. Je třínásobným držitelem ocenění Grammy. Jeho singl, který vznikl ve spolupráci s Rihannou, se stal soundtrackem k filmu Pařba ve Vegas.

Jimi Jamison – I’m Always Here
Jimi Jamison byl americký zpěvák, muzikant a textař. Byl také frontmanem v rockové skupině Survivor v letech 1984-89, 2000-2006 a od roku 2011 dokud nezemřel. Jeho hit I’m Always Here vznikl k filmu Pobřežní hlídka.

Jon Bon Jovi- Blaze Of Glory
Bon Jovi je americká hard rocková hudební skupina z New Jersey, založená roku 1983. Dnes je kapela pětičlenná, jejími členy jsou Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Phil X, Tico Torres, David Bryan a Hugh McDonald. Skladba Blaze Of Glory vznikla k filmu Mladé pušky 2.

Ed Sheeran – Make It Rain
Edward Christopher Sheeran je anglický zpěvák a textař s irskými kořeny. Po dětství stráveném ve Framlinghamu v Anglii se v roce 2008 přestěhoval do Londýna, aby se mohl více zaměřit na svou hudební kariéru. Jeho hit Make It Rain se stal soundtrackem k filmu Zákon gangu.

Adam Lambert – Time For Miracles
Adam Mitchel Lambert je americký zpěvák, textař a divadelní herec. Narodil se v Indianapolis a vyrostl v San Diegu. Populární singl Time For Miracles se stal soundtrackem k filmu 2012.

Články, které by tě mohly zajímat