Právě vysíláme

Umělkyně se proslavila ilustracemi milujícího páru. Její kresby přesně ukazují, jak má vypadat pravá láska!

23. června 2018 16:10
Umělkyně se proslavila ilustracemi milujícího páru. Její kresby přesně ukazují, jak má vypadat pravá láska!

Yang Se Eun alias Zipcy je ilustrátorka ze Soulu v Jižní Koreji. Jako umělkyně se začala projevovat už v dětství a dnes její výtvory dojímají celý svět.

Zipcy je nejvíce známá svými něžnými ilustracemi milujícího páru. Kresby zhotovuje pomocí Photoshopu. „Dělám všechny kresby s aplikací Photoshop. Když pracuji rychle, může trvat jen jeden den, než se mi podaří dokončit obrázek, ale obvykle mi to trvá dva dny. Někdy, když jsem s kresbou nespokojena, tak s ní bojuji třeba i po celý týden,“ řekla žena serveru Boredpanda.

ČTĚTE TAKÉ: Chlapec s Downovým syndromem změnil postižené dívce život. Jejich láska vás dojme k slzám!

Na otázku, co je nejjednodušší a nejtěžší na kreslení, Zipcy říká: „Nejsnazší jsou čárové kresby a obličejové rysy, zatímco nejtěžšími částmi jsou oči a barvení. Jsem nejvíce zaměřena na vyjadřování očí plných lásky“.

Podívejte se na nové snímky z probíhající série Touch (Doty), inspirované láskou a očima někoho, kdo je hluboce zamilovaný. Překrásné, že?

 

Zdroj: Boredpanda

Jaká pro vás bude podle horoskopu druhá polovina roku 2018 v lásce? Raci nesmějí ztrácet naději, Štíři nebudou mít na vztahy ani pomyšlení

Články, které by tě mohly zajímat