Právě vysíláme

Už se to blíží! Padesát odstínů temnoty jde ve čtvrtek oficiálně do českých kin!

7. února 2017 15:41
Už se to blíží! Padesát odstínů temnoty jde ve čtvrtek oficiálně do českých kin!

Erotický thriller Padesát odstínů temnoty od čtvrtka 9. února 2017 v kinech s Evropou 2!

Jamie Dornan a Dakota Johnson se vracejí jako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Padesáti odstínů temnoty, 2. kapitole milostného příběhu, který vychází z celosvětového knižního fenoménu. Začínat bude přesně tam, kde skončil jeho předchůdce, tedy film, který celosvětově vydělal přes 560 miliónů dolarů. Už na Valentýna 2017 se budete moci ponořit do vyprávění, jež bude ještě o odstín temnější.

Odmítnutý Christian Grey se pokusí přimět obezřetnou Anastasii k obnovení vztahu. Ta souhlasí jen pod podmínkou, že se zcela změní pravidla, na kterých dosud fungoval. Ve chvíli, kdy se mezi nimi začne obnovovat důvěra a do jejich soužití se vrátí stabilita, začnou se kolem nich motat temné stíny z Christianovy minulosti. Jejich cílem je zničit společnou budoucnost páru.

Spolu s Jamiem Dornanem a Dakotou Johnson se vracejí i oscarová Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračování se k nim připojí oscarová Kim Basinger.

Padesát odstínů temnoty režíruje James Foley (Domek z karet) pod bedlivým dohledem autorky předlohy E. L. James.

Více na stránce distributora Cinemart

7. 2. se můžeš těšit na speciální LIVE STREAM ze slavnostní premiéry v Praze se Zorkou a Káťou! 🙂 Začínáme cca v 19:45 a pokračujeme po filmu cca ve 22:20 🙂

Vyhraj s filmem PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY

Články, které by tě mohly zajímat