Právě vysíláme

Už tenhle týden jdou do kin Bajkeři!

16. října 2017 15:00
Už tenhle týden jdou do kin Bajkeři!

Určitě vám neuniklo, že do kin míří další česká záležitost – komedie režiséra Martina Koppa podle scénáře Petra Kolečka s vtipným názvem Bajkeři. Nenechte si ji ujít!

Jak vyplývá z názvu, tohle road movie se odehrává především na kolech. Hlavními účastníky je parta holek – rychlobruslařek na letním soustředění – a skupina kluků, kteří jsou na nátlak rodičů nuceni vyměnit mobil za kolo a virtuální realitu, ve které tráví většinu volného času, za velmi reálný dvousetkilometrový cyklovýlet.

Je jasné, že když na sebe tyhle dvě partičky narazí, neobejde se to bez karambolů, ale taky milostného jiskření.

V rolích rychlobruslařek se představí zpěvačka a herečka Celeste BuckinghamŠťěpánka Fingerhutová, kterou možná znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, zpěvačka a tanečnice Esther Lubadika, která zaujala v jedné z řad soutěže Česko Slovensko má talent, a Julie Šurková.

Partu kluků pak tvoří Adam Mišík, Jan Komínek a Vojtěch Machuta, garde jim dělá půvabná „macecha“ jednoho z nich v podání Hanky Vagnerové.

Na Bajkery můžete do kina zajít už tenhle čtvrtek, 19. října.

A jestli vás zajímá,  co bylo pro hlavní hrdinky a hrdiny nejnáročnější a nejzábavnější, mrkněte na videa. V tom posledním si můžete vychutnat i to, co se do filmu nevešlo – tedy všechny pády, přebrepty a nepovedené záběry.

Mimochodem, v průběhu celého natáčení došlo překvapivě pouze k pěti pádům z kola a když nepočítáme odřeniny a jeden vymknutý kotník obešly se zázračně i bez většího zranění.

Bez zajímavosti rovněž není, že každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což sice zní jako pořádná nálož, ale je to pořád mnohem míň, než co slibují, že ujedou ve filmu.

Enjoy!

 

 

 

Zdroj: Falcon

Články, které by tě mohly zajímat