Právě vysíláme

Už v sobotu se koná svatba prince HARRYHO a MEGHAN. Víme, kolik bude stát peněz!

17. května 2018 15:10
Už v sobotu se koná svatba prince HARRYHO a MEGHAN. Víme, kolik bude stát peněz!

Už tuto sobotu čeká Británii velká událost. Princ Harry řekne ano své krásné snoubence Meghan a spojené království se tak dočká další pompézní svatby!

Veselka to bude nejen velkolepá, ale také pěkně drahá. Podle britského deníku Mirror má totiž vyjít na neuvěřitelných 32 milionů Liber a bude tak dražší než svatba prince Williama a Kate, která proběhla v roce 2011 a stála 20 milionů Liber.

Většinu peněz z této ohromné sumy zaplatí britští daňový poplatníci. Královská rodina bude mít na starost pouze ochranku a hostinu. I tak se ovšem pořádně plácne přes kapsu. Hostina pro 640 hostů totiž bude stát okolo osmi milionů Liber.

ČTĚTE TAKÉ: Video Prince HARRYHO v posteli s MEGHAN MARKLE hitem internetu!

Jídlo a pití však není to jediné, na co padnou pěkně tučné částky. Deník Mirror rovněž uvádí, že najatá fotografka dostane za svou práci půl milionu korun a květinová výzdoba vyjde na 3 miliony Liber. Prstýnky pak stojí v přepočtu 175 tisíc Liber.

Nooo, tohle vážně vypadá na parádní veselku! To, jestli částky sedí, se však dozvíme až po svatbě. A vy nezapomeňte v sobotu sledovat náš web! O královské svatbě vám poskytneme ty nejdůležitější informace.

Zdroj: Mirror

14 rad, jak se cítit atraktivně ve chvíli, kdy si připadáte ošklivě

Články, které by tě mohly zajímat