Právě vysíláme

Užijte si parádní zimu v Relax & sport resortu Dolní Morava!

6. února 2017 0:00
Užijte si parádní zimu v Relax & sport resortu Dolní Morava!

Výhodné skipasy, spousta sněhu a skvělé wellness – to je Dolní Morava. Využijte skvělých sněhových podmínek a vyrazte s celou rodinou na Dolní Moravu! V Česku si jinde lépe nezalyžujete. Resort je vybaven nejmodernějším zasněžovacím systémem, který dokáže sjezdovku kompletně zasněžit asi za 60 hodin. A pak už můžete brázdit sjezdovky nebo vyrazit do snowparku, kde si […]

Výhodné skipasy, spousta sněhu a skvělé wellness – to je Dolní Morava.

Využijte skvělých sněhových podmínek a vyrazte s celou rodinou na Dolní Moravu! V Česku si jinde lépe nezalyžujete. Resort je vybaven nejmodernějším zasněžovacím systémem, který dokáže sjezdovku kompletně zasněžit asi za 60 hodin. A pak už můžete brázdit sjezdovky nebo vyrazit do snowparku, kde si zablbnete vy i vaše děti. Vyzkoušet můžete i Funline neboli „fanlajnu“ a crossovou trať neboli „crossovku“.

Kdyby se vám zdálo, že ostatní jezdí výrazně rychleji, nemějte strach, pravděpodobně to bude Eva Samková nebo někdo z české reprezentace při tréninku.

Pokud vyrážíte na hory s dětmi, určitě s nimi zajeďte do skiparku. Oba dva dětské skiparky jsou totiž od ostatních lyžařů oddělené, takže se tu budou cítit bezpečně a budou se učit rychle.

Pokud už budete chtít změnu od lyžování, vydejte se na Stezku v oblacích. Ta nedávno vyhrála titul Stavba roku 2016 a také se stala absolutním vítězem soutěže DestinaCZe 2016.

Stezka je v Evropě ojedinělou stavbou. Je postavená v nadmořské výšce 1116 metrů a měří 55 metrů. Můžete se na ni vypravit i v zimě a je přístupná také lyžařům, kteří se mohou nahoru vydat v lyžákách. Na lyže jsou dole připraveny stojany, tak nemusí mít strach, že by je táhli s sebou.

A pozor! Stejně jako v létě i v zimě pokračuje fotosoutěž. Tentokrát na téma „Nejlepší selfie ze Stezky v oblacích“. Vyhrát můžete ceny v hodnotě až 70.000 Kč! Pravidla soutěže se dozvíte na www.dolnimorava.cz.

V zimě určitě nepropásněte ještě Adventure nights. Ty se vždy konají v sobotu od 20.00 na sjezdovce před hotelem Vista. Jsou to nezapomenutelné noční show, na které jste možná zvyklí třeba z Alp. Show na sněhu, kde můžete vidět různá vystoupení, obdivuhodné jízdy instruktorů lyžařské školy, ohňostroje, tančící rolby, freestyle a akrobacii na lyžích.

Když se budete balit, nezapomeňte využít možnost nákupu skipasu online. Jednak se tak vyhnete ranním frontám, hlavně ale ušetříte 15 % oproti nákupu na pokladně.

Pro více informací se podívejte na stránky www.hotel-dolnimorava.cz nebo www.dolnimorava.cz.

 

Články, které by tě mohly zajímat