Právě vysíláme

VÁLKA MEZI YOUTUBERY: DENIS KUBÍK složil drsný song o své ex-přítelkyni. Ta mu to krutě oplatila!

11. července 2018 13:10
VÁLKA MEZI YOUTUBERY: DENIS KUBÍK složil drsný song o své ex-přítelkyni. Ta mu to krutě oplatila!

Nenávistné songy o sobě už nepíšou jen rozhádaní rappeři, i YouTubeři si umí veřejně pěkně vjet do vlasů.

Tak to vypadá, že tu máme opět zaděláno na pořádnou YouTuberskou válku. Denis Kubík, který točí videa už pěkně dlouho a má obrovskou fanouškovskou základnu především mezi náctiletými, před pár dny vydal pod pseudonymem Earth rapový song, kde se pěkně navezl do své bývalé přítelkyně Markéty alias Sweetie Market, která se rovněž živí jako YouTuberka. V písni Zlatokop drsně prohlašuje, že s ním blondýnka byla pouze pro peníze, podváděla ho a míchala alkohol s prášky.

ČTĚTE TAKÉ: Hateři šílí! Youtuber Freescoot dostal za svůj vánoční videoklip 40 tisíc palců dolů. A nepomohla ani pornohvězda Lady Dee

Nenávistný song si Markéta samozřejmě nenechala líbit a Denisovi to oplatila rovněž rapem. Ve svém songu Zlatokop(ka) prohlašuje, že její bývalý přítel je blbeček, který bere drogy, nevěra mu není cizí, a navíc ji dlouhou dobu i mlátil.

Drsné songy nyní válcují YouTube a obě videa mají neuvěřitelně velkou sledovanost. Otázkou však zůstává, jestli je to dobře. Tyto věci by si totiž oba YouTubeři měly vyřídit mezi sebou v soukromí.

I tak se vás však ptáme: Na čí straně v této válce stojíte?

 

Zdroj: YouTube

Michaela hejtuje, když ji ex hejtuje

Články, které by tě mohly zajímat