Právě vysíláme

Válka TAYLOR SWIFT a KATY PERRY je u konce! Která ze slavných zpěvaček přišla s omluvou?

12. května 2018 15:10
Válka TAYLOR SWIFT a KATY PERRY je u konce! Která ze slavných zpěvaček přišla s omluvou?

Katy Perry a Taylor Swift si řadu let nemohli přijít na jméno a jejich spor se snad řadil mezi největší konflikt amerického showbyznysu. Nyní je však všechno jinak a vypadá to, že válečná sekera byla zakopána!

Taylor se se svou kolegyní pohádala v roce 2013 kvůli tanečníkům, kteří opustili turné blonďaté krásky a raději se rozhodli jet na „šňůru“ s Katy. Od té doby následovalo několik let přímých i nepřímých urážek a obě zpěvačky svůj spor zmiňovaly ve svých písních, rozhovorech a především na svých sociálních sítích.

Nyní se však zdá, že konflikt je u konce. Katy totiž poslala Taylor omluvný dopis a jako dáreček přiložila větvičku olivovníku, jenž je symbolem míru.

ČTĚTE TAKÉ: Taneční video na song Bon Appétit od Katy Perry boří internet

Taylor vše samozřejmě ukázala na Instagramu. Ve svém videu zásilku okomentovala slovy: „Právě jsem se vrátila do své šatny a našla tuto větvičku olivovníku, hodně to pro mě znamená. Děkuji, Katy.“ V příspěvku pak dokonce vykukuje i část dopisu, ze které jde jasně přečíst věta: „Ahoj, dávná kamarádko, přemýšlela jsem o nedorozuměních, které se mezi námi staly a o pocitech, které vyvolaly.“

No, tak snad ten mír holkám dlouho vydrží!

Zdroj: People.com

17 celebrit, jejichž původní jména vás šokují

Články, které by tě mohly zajímat