Právě vysíláme

Víme první: Nová deska skupiny ATMO MUSIC se bude jmenovat Sen a vyjde 20. května

7. dubna 2016 9:35
Víme první: Nová deska skupiny ATMO MUSIC se bude jmenovat Sen a vyjde 20. května

Skupina ATMO Music koncem března exkluzivně na našem webu představila singl Valerie. Teď ti přinášíme info o novém albu.

Druhé album liberecké dvojice je jednou z nejočekávanějších domácích nahrávek letošního roku. Od dubna 2014, kdy ATMO Music debutovali deskou „Andělé x Démoni“, šla jejich popularita strmě vzhůru. Miliony zhlédnutí na YouTube, vyprodané kluby a sály, koncerty s Chinaski i PSH, vysoké rotace v rádiích, nominace na různá ocenění včetně Slavíka. Z generace nových interpretů, kteří žijí denně on-line, se podobným úspěchem může chlubit jen Slza.

Desku „Sen“ aktuálně předznamenává singl „Valerie“, který Beef a ODD vydali před několika dny. Podle statistik na YouTube jde o nejúspěšnější klip ATMO Music. V prvních dnech rostl počet jeho zhlédnutí v porovnání s ostatními videi dvojice nejrychlejším tempem.

Kromě „Valerie“ bude album pochopitelně obsahovat i další již zveřejněné skladby – „Na střeše města“, „Stíny“ i jeden z nejvýraznějších loňských hitů „Ráno“. Spolupráce se zpěvákem Jakubem Děkanem se dostala mezi nejhranější klipy roku 2015 na Óčku, byla nominována na Hudební ceny Evropy 2 a především se v průběhu roku stala nejhranější česko-slovenskou písní v tuzemských rádiích.

Kompletní seznam skladeb a hostů čekej v příštích dnech.

Zpěvák PEKAŘ odtajnil svůj další singl na svém koncertě. Co na něj říkáš?

Skupina UDG zveřejnila videoklip k singlu Atomy. Píseň natočila se zpěvákem Jakubem Děkanem

Články, které by tě mohly zajímat