Právě vysíláme

Víme, z čeho vznikl pseudonym zpěvačky Pink. Souvisí to s vagínou!

13. listopadu 2017 14:10
Víme, z čeho vznikl pseudonym zpěvačky Pink. Souvisí to s vagínou!

Pink je už řadu let úspěšnou zpěvačku, jenž plní žebříčky hitparád a vyprodává sportovní haly po celém světě. Alespoň jeden její song zná snad každý. Málokdo ovšem tuší, jak vznikl zpěvaččin pseudonym.

Pink, vlastním jménem Alecia Beth Moore, byla v mládí pěkně drsná holka. Pila alkohol, brala lehké drogy a nebála se pustit ani do rvačky. Divoké večírky má už ale nyní za sebou a teď je ze zpěvačky dvojnásobná máma, která vedle péče o rodinu stíhá i kariéru.

Prořízlá pusa však Pink zůstala a zpěvačka se i nadále nebojí říkat věci na rovinu. O své divoké minulosti už toho řekla dost, o pravém významu svého pseudonymu však nikdy nepromluvila. Teď už je ale všechno jinak a my konečně víme, proč se Alecii říká právě Pink.

Pokud jste čekali, že se za přezdívkou skrývá nějaký roztomilý příběh, jste na omylu. Za známým pseudonymem je něco mnohem pikantnějšího. Její jméno inspirovaly ženské genitálie. „Kdysi dávno se mi můj nejlepší kamarád přiznal, že nikdy neviděl vagínu bílé holky. Když mě později požádal, jestli bych mu ji neukázala, udělala jsem to a on povídá: Je růžová! Od té doby mi začal říkat Mr. Pink a už mi to zůstalo,“ přiznala zpěvačka.

To jste nečekali, že?

Zdroj: iol.co

Galerie: Nejvíc sexy jsou holky v uniformách

Články, které by tě mohly zajímat