Právě vysíláme

Výběr snubních prstenů je fuška. Tak je vyhrajte!

23. ledna 2018 12:00
Výběr snubních prstenů je fuška. Tak je vyhrajte!

Český trh se snubními šperky se mění. Počet svateb v čase mírně klesá, zákazník je stále náročnější a paleta možností, jak řešit otázky „chci požádat o ruku“ či „svatba za dveřmi“ je čím dál pestřejší. A je to dobře. Protože doba, kdy k mání byly tři modely prstenů, a to na poukaz, už je díky bohu dávno pryč.

S pestrostí volby však často přichází i spletité rozhodování – kam vlastně pro vysněný šperk jít? Odpověď zní prozaicky – tam, kde to stojí za to. Obchodníků je však v každém větším městě nepřeberně.

Jak tedy vybrat toho pravého?

O radu jsme poprosili majitele značky BRILAS, Ing. Martina Kubíčka, jehož společnost v posledních několika letech opanovala český trh se snubními a zásnubními prsteny. Jak tedy rada zní?

„Je to prosté. Jděte tam, kde Vám nabídnou:

široký výběr modelů,

– prsteny vyráběné renomovanými odborníky a technologicky vyspělými postupy,

fér cenu,

kamenné prodejny, kde si budete moci prsteny prohlédnout naživo,

dokonalou péči od lidí, které jejich práce baví.

Ptejte se, buďte vnímaví, a neslevte z ničeho zmíněného.“

To je tedy BRILAS recept na úspěch?

„Rozhodně! Vypadá banálně, ale udělat z toho všeho homogenní celek není snadné. Možná jsme tak úspěšní i díky tomu, že vizí BRILAS nikdy nebylo „vydělat spoustu peněz“. Chceme dělat něco, co nás baví, naplno, a s lidmi, kteří jsou na stejné vlně. A být na to, co děláme, opravdu pyšní. Profit je příjemný vedlejší efekt, ne náš motor. Budete-li vnímaví, poznáte velmi rychle, zda jste pro obchodníka jen byznys. A od takového ruce pryč.“

Vyhrajte BRILAS snubní prsteny snů v soutěži E2!

Články, které by tě mohly zajímat