Právě vysíláme

Vyfoť svoje cukrářské domácí dílko a vyhraj stylový cukrářský kurz!

31. března 2017 15:30
Vyfoť svoje cukrářské domácí dílko a vyhraj stylový cukrářský kurz!

Vyfoť svoje cukrářské „domácí“ dílko a hoď ho na svůj Instagram s #e2cukrarna. Pět nejlepších získá stylový cukrářský kurz v Cukrárně Saint Tropez, kterého se zúčastní s vámi i někdo z týmu moderátorů Evropy 2 🙂

Už teď se těšíme na tvoje výtvory a umělecká dílka! Každý den vybere porota (majitel Cukrárny Saint Tropez Lukáš Otys + šef cukrářka Cukrárny Saint Tropez Michaela Nosálová + moderátorka Odpolední show Evropy 2 a foodblogerka Koko) jednoho výherce, kterého pak vyhlásíme v éteru Evropy 2!

Mrkni na cukrářskou microsite,
kde postupně najdeš všechny fotky!

Nejsladší výzva letošního jara je tady! Upeč bábovku, koblihy nebo dort a postni to na Instagram s hashtagem #e2cukrarna. Pokud tě následně vybere naše odborná porota, ve který je mimo jiný naše nová moderátorka, respektovaná foodbloggerka Veronika Koko Kokešová, budeš mít možnost zúčastnit se jednoho ze dvou exkluzivních cukrářských kurzů ve vyvoněný pražský Cukrárně Saint Tropez, a to společně s jejím majitelem Lukášem Otysem. Lektorem těchto exkluzivních kurzů bude šéf cukrářka Cukrárny Saint Tropez Michaela Nosálová osobně.

Nepropásni jedinečnou šanci jak napřed sobě a pak třeba i všem, koho máš rád, osladit život!

Přesné znění specifikace soutěže najdeš v herním řáduvýhru je nutné osobně převzít v sídle rádia!

  10 faktů a zajímavostí o Matrixu, co dost možná nevíte

Články, které by tě mohly zajímat