Právě vysíláme

Vyhozený PETR BORKOVEC ze SUPERSTAR promluvil o vztahu s porotkyní KATARÍNOU KNECHTOVOU a přiznal: Jsem zamilovaný!

6. června 2018 15:10
Vyhozený PETR BORKOVEC ze SUPERSTAR promluvil o vztahu s porotkyní KATARÍNOU KNECHTOVOU a přiznal: Jsem zamilovaný!

Pro finalistu SuperStar Petra Borkovce už soutěž bohužel skončila. Minulý týden mu diváci poslali málo hlasů a sympatický mladík se tak musel společně s Jakubem Pružinským odporoučet. A protože už je ze soutěže venku, konečně prozradil, jak to měl s porotkyní Katarínou Knechtovou.

Katarína měla vždy pro Petra slabost. Během soutěže se ho často zastávala, a dokonce mu udělila i tzv. Divokou kartu, která ho jedno kolo zachránila před vypadnutím. Někteří fanoušci tak díky tomu začali spekulovat, jestli spolu tihle dva náhodou něco nemají.

ČTĚTE TAKÉ: Láska v SUPERSTAR? Finalista PETR BORKOVEC sdílel snímek s půvabnou soutěžící a připsal krásné vyznání!

Nyní však Petr uvedl, že mezi ním a slavnou zpěvačkou není nic jiného než přátelství a fámy o jejich románku jsou k smíchu. „Nejvíc směšné bylo, když jsem si přečetl, že Borkovec dostal kartu jen proto, že spí s Knechtovou. Musel jsem se smát, to je teda teorie,“ prohlásil mladý zpěvák na live streamu Nova.cz a rovnou přiznal, jak to má momentálně s láskou. „Jsem stále singl, ale jsem zamilovaný. Je to hezké, ale nemůžu to říct. Ona mě má taky ráda, doufám,“ mlžil a jméno své nové přítelkyně se rozhodl udržet v tajnosti. Co myslíte, jedná se snad o některou z kolegyň ze SuperStar?

https://www.instagram.com/p/BjmeyGXHT5k/?hl=cs&taken-by=petrborkovec_official

 

Zdroj: Nova.cz

Káčin zápisník: Dala jsem Tinderu druhou šanci a zjistila jsem těchhle 5 věcí…

Články, které by tě mohly zajímat