Právě vysíláme

Vyhrajte jízdu v opravdové FORMULI. Zbývají už jen dva dny!

10. dubna 2018 11:20
Vyhrajte jízdu v opravdové FORMULI. Zbývají už jen dva dny!

Máte rádi adrenalin, zběsilou jízdu a monoposty Formule 1? Tak se zúčastněte soutěže se stanicemi Sport1, Sport2 a Effective Racing o jízdu v opravdové formuli na Masarykově okruhu v Brně. Ukažte, co pro vás znamená Formule 1! Do konce 1. kola zbývají už pouhé dva dny. Jedinou fotkou vyjádřete, co pro vás královna motorsportu znamená, nahrajte fotku na web: Sport1 a zážitek na celý život může být váš!

Již 14 dní běží soutěž a jejím základem jsou přímé přenosy na stanicích Sport1 a Sport2! Pak už se ale fantazii meze rozhodně nekladou. Někteří sledují nejrychlejší závody na světě v motoristické kukle, jiní v modelu Formule 1 nebo klidně rovnou na třech obrazovkách zároveň.

Stejně jako ve Formuli 1 i v soutěži Sport1, Sport2 mohou uspět jen ti nejlepší. A zde to budou čtyři nejoriginálnější příspěvky z České republiky, jejichž autoři získají příležitost utkat se v motokárových závodech o jedno z míst na velkém zážitkovém dni na Masarykově okruhu v Brně s profesionální závodní stájí Effective Racing. Tam si v závodním speciálu Alfa Romeo 147 GTA zasoutěží o hlavní výhru, jízdu ve Formuli Renault 2.0.

Nejlepší příspěvky vybere odborná komise, ve které naleznete třeba komentátory Tomáše Richtra a Števa Eiseleho nebo závodníky Josefa Krále a Richarda Gondu.

Soutěž probíhá na webových stránkách: soutez-sport1tv.cz.

Hledáte inspiraci? Podívejte se na zajímavé fotografie vašich kolegů:

Články, které by tě mohly zajímat