Právě vysíláme

Vyhrajte smartphone budoucnosti

5. prosince 2016 0:26
Vyhrajte smartphone budoucnosti

Nový chytrý telefon Moto Z, který Lenovo před nedávnem uvedlo na trh, vážně vypadá jako kousek z dílny futuristických nadšenců. Ve svém extrémně tenkém a lehkém těle skrývá netušenou odolnost a výbavu, která vám otevře bránu do světa zábavy.   O tu se postará nejen mimořádně výkonný procesor a 4 GB operační paměti, ale také jasný 5,5palcový […]

Nový chytrý telefon Moto Z, který Lenovo před nedávnem uvedlo na trh, vážně vypadá jako kousek z dílny futuristických nadšenců. Ve svém extrémně tenkém a lehkém těle skrývá netušenou odolnost a výbavu, která vám otevře bránu do světa zábavy.

O tu se postará nejen mimořádně výkonný procesor a 4 GB operační paměti, ale také jasný 5,5palcový displej s možností přehrávání videí v kvalitě 4K. Přední 5Mpx fotoaparát se širokoúhlým objektivem zajistí, že se na selfie vejdou všichni vaši kamarádi, zatímco zadní 13Mpx fotoaparát s vysokým rozlišením, optickou stabilizací obrazu a laserovým automatickým zaostřením pořídí skvělé fotky kdykoliv a kdekoliv. Fotografické vlastnosti smartphonu Moto Z můžete ještě vylepšit připojením doplňku Hasselblad True Zoom Moto Mod, který rázem přidá manuální tlačítko spouště a 10násobný optický zoom.

Další peckou, kterou má Moto Z pod kapotou, je obrovská vnitřní kapacita, kterou je možné rozšířit až na 2 TB paměti. I v základu ale smartphone pojme až 10 hodin hudby, takže se s ním rozhodně nudit nebudete. Můžete dokonce uspořádat party s přídavným reproduktorem JBL soundboost nebo si na zeď přehrát oblíbené videoklipy s projektorem Insta-Share Moto Mod.

Díky kapacitní baterii má tenhle elegán taky dostatek energie pro celodenní používání. Pokud by to náhodou bylo málo, stačí mu na záda přicvaknout přídavnou baterii Icipio off Grid a získat výdrž až na dalších 22 hodin práce nebo zábavy.

A jak získat takového mazlíka ještě před Vánoci? Můžete ho jednoduše vyhrát na webu Evropy 2. Stačí správně odpovědět na 3 jednoduché otázky a černý telefon Moto Z může být váš.

Soutěžit můžeš zde.

Články, které by tě mohly zajímat