Právě vysíláme

Výroba sexuálních robotů pro ženy je na spadnutí. Mužské panenky budou mít bionický penis a skvělou výdrž

30. ledna 2018 8:10
Výroba sexuálních robotů pro ženy je na spadnutí. Mužské panenky budou mít bionický penis a skvělou výdrž

Sexuální robotické panenky zažívají v této době ohromný boom. Světu už se představilo několik robotek v čele s Harmony, o které jsme vás již informovali. Nyní výrobci rozhodli, že je čas myslet i na ženy a plánují první mužské sexuální roboty.

Na mužské robotické figuríně se čile pracuje. Firma Realbotix Matta McMullena prozradila, že panák bude mít bionický penis, a co se týče jeho tvaru, velikosti a výdrže, budou prý „limity v nebesích“. Výrobci rovněž vědí, že aby byla figurína pro ženy opravdu atraktivní, bude se muset umět i správně hýbat. Při vývoji se tedy zaměří na to, aby robot zvládal především pohyb v kyčlích.

McMullen však chce od robota víc než jen sexuální uspokojení. Figurína má být pro ženy také něco jako opravdový společník. Firma proto zapracuje na tom, aby zvládal jednoduchou konverzaci, uměl tančit a nést ženu v náručí.

Experti z celého světa se shodují na tom, že vize společnosti RealBotix má velkou šanci na úspěch. Někteří si dokonce myslí, že ženy budou později roboty upřednostňovat před skutečnými muži.

Co si o tom myslíte vy?

 

Zdroj: iflscience.com

Galerie: Sexy vojandy

Články, které by tě mohly zajímat