Právě vysíláme

Vytuněné Apple Watch: Podívej se, jak skvělý dárek ti přináší Ježíšek Evropy 2

15. prosince 2015 13:57
Vytuněné Apple Watch: Podívej se, jak skvělý dárek ti přináší Ježíšek Evropy 2

Krásné, stylové a ulehčují život. Tak jsou charakterizovány chytré hodinky s nakousnutým jablkem ve znaku.

Na Štědrý den to bude přesně na den osm měsíců, kdy se v prodeji objevily Apple Watch. Po počítačích, MP3 přehrávačích, mobilech a tabletech další přírůstek do rodiny technologického gigantu. Až do 23. prosince můžeš vytuněné Apple Watch vyhrát na Evropě 2. Více informací, jak na to, se dočteš zde. A jaké Apple Watch vlastně jsou?

V první řadě chytré. Co to u hodinek vlastně znamená? Kromě času a data dokážou poskytnout i aplikační nadstavbu zajištěnou operačním systémem, v tomto případě samozřejmě iOS. Po spárování se smartphonem (iPhonem) budeš mít k dispozici většinu na mobilech už běžných aplikací a možností.

Ve druhé řadě pestré. Velké plus Apple Watch oproti konkurenci. Hodinky jsou totiž vyráběny hned ve třech provedeních, v několika barvách, se mnoha typy a velikostmi řemínků.
Nejlevnější verze Apple Watch Sport začíná na ceně 13 990 Kč ve velikosti 38 mm. Za 42 mm velikost si připravte 15 490 Kč.
Střední edice Apple Watch se vyznačuje zejména safírovým sklíčkem a je samozřejmě i dražší. Ceny se pohybují od 20 990 do 38 990 Kč.
Kdo honí luxus, pro toho jsou takřka povinností Apple Watch Edition se žlutým nebo růžovým zlatem. Ceny ovšem poskočí do trochu jiného řádu, od 369 990 do 639 990 Kč. To, že jsou tyhle kousky jen na dotaz, asi nikoho nepřekvapí.

Ve třetí řadě stylové. S Apple Watch rozhodně nezapadneš do šedi průměru. Zaujme už jejich obdélníkový (poměr stran 4:5) tvar, který je ihned odliší od všech kruhových konkurentů. Menší verze Apple Watch má displej o velikosti 1,32″, zatímco větší bratr se pyšní 1,45″ displejem. Oba modely mají Retina displej, tzn. hustota přes 300 pixelů na palec.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ql0Z8Il73s

S baterií hodinek musíš umět hospodařit. Podle Applu by měly na jedno nabíjení vydržet 18 hodin. Při vypnutí takřka všech chytrých funkcí se dostaneš někam ke dvou dnům (48 hodin) výdrže. Jestli je po spárování s iPhonem budeš používat i na telefonování, tak se podle jeho četnosti a délky hladová baterka ozve třeba už po třech hodinách.

Tak hodně štěstí v soutěžení!

Články, které by tě mohly zajímat