Právě vysíláme

Zařiď, aby tě miloval! 5 ověřených tipů, aby to stále jiskřilo

19. února 2016 12:15
Zařiď, aby tě miloval! 5 ověřených tipů, aby to stále jiskřilo

Můžeš ho/ji považovat za nejvíc sexy bytost na světě, sypat lichotky a snášet modré z nebe. Dokonce cítit, že jste totálně spřízněné duše. Ale nikdy to nepůjde bez…

Komunikace! Naprosto stěžejní pilíř vaší lásky. Pokud jsi jedním z těch, kdo si myslí, že něco „je přece jasné“, nebo že někdo „určitě musí vědět…“, honem rychle vyndej hlavu z… oblaků. Bez otevřené komunikace se nehnete. Odteď budeš mít jasno, jak ji vylepšit.

 

☆ Neber svůj protějšek jako samozřejmost
JAK NA TO: Několikrát týdně si řekni, co je na tvé lásce obdivuhodné, za co si ji vážíš, proč ji miluješ. Ať už je to fakt, že pozná, když máš „den blbec“ a vylepší ti ho, nebo diktuje ve volejbalu. Neváhej skládat malé pochvaly!

☆ Buď dobrý posluchač
JAK NA TO: Pocit uznání a vyladěné sebevědomí získáte, když zavřete pusu a budete chvíli jen vnímat. Ujisti se, že je ti jasné, o čem tvůj protějšek mluví. Chtěj vědět víc. Shrň to hlavní, co ti z rozhovoru vyplývá. Takhle zlepšíš komunikaci s kýmkoli.

☆ Pokládej otázky
JAK NA TO: Kromě „Co jsi dneska dělal?“ nebo „Na co máš chuť?“ je důležité jít víc pod povrch. Sdílením myšlenek a pocitů podpoříte intimitu a zamilování. Když váš rozhovor okořeníte průzkumnickými otázkami, dostanete se dál, než jste čekali.

☆ Smiř se s tím, že každý má svou pravdu
JAK NA TO: Sakra těžký úkol! Vaše pocity prostě jsou. Dobré nebo špatné jsou jen reakce na ně. Ber ohled, jak se druhý cítí (nemusíš to pochopit, stačí když to přijmeš) a reaguj vlastním náhledem na věc. Vyhni se útokům a přesvědčování. A to samé chtěj pro sebe.

☆ Mluvte spolu o všem
JAK NA TO: Nejlepší cesta k otevření toho druhého je otevřít se sám. Když dáš upřímně a jasně najevo co cítíš a potřebuješ, vztahová jistota a štěstí přijde úplně samo. Pro maximální důvěru není nic příliš slabošské ani trapné. Žádný strach!

 

10 způsobů jak zjistíš, že máš opravdové přátele

Tajemství dobrého sexu: Řekni to přímo v posteli

(foto: Shutterstock)

Články, které by tě mohly zajímat