Právě vysíláme

Zesnulý AVICII chodil s českou modelkou TEREZOU! Kráska mu na INSTAGRAMU poslala dojemný vzkaz

27. dubna 2018 16:10
Zesnulý AVICII chodil s českou modelkou TEREZOU! Kráska mu na INSTAGRAMU poslala dojemný vzkaz

DJ Avicii, který zemřel 20. dubna, zažíval vztah s Češkou Terezou Kačerovou! Dokonce s ní vychovával i jejího malého synka, kterého má modelka z předchozího vztahu.

Dokazují to jejich společné fotografie, které kráska sdílela na svém Instagramu společně s dojemným vzkazem. Zde jsou některé jeho pasáže:

„Milý Time, poslední dny jsem strávila čekáním na probuzení, nebo že mi někdo řekne, že se jedná o vtip, nějakou strašnou chybu. Až teď mi dochází, že tě opravdu už nikdy nebudu mít možnost vidět. První dny jsem obtěžovala tvé přátele a ptala se jich, zda je to pravda, dožadovala se důkazů, kde skutečně jsi. Když jsem ale viděla, že se na Wikipedii tvé BIO změnilo z „je“ na „byl“, plakala jsem (…) Nedávalo mi to žádný smysl. Jsi příliš mladý, skvělý a já tě miluji na to, aby se o tobě takhle psalo (…). Vždy jsem říkala, že Luka si nebude pamatovat život bez tebe. Teď doufám, že si bude pamatovat život s tebou. Budu mu tě připomínat a ukazovat mu tvoje fotografie a videa,“ píše Tereza a ve vzkazu se omlouvá i za vše, co Timovi způsobila.

ČTĚTE TAKÉAVICIIHO rodina promluvila: Slavný DJ spáchal sebevraždu! Jaký k ní měl důvod?

„Omlouvám se, že jsem tě přesvědčovala, že jsi měl rakovinu kůže a stresovala tě tím, než to můj otec nevyřízl a ukázalo se, že to bylo jen znamínko. Omlouvám se, že každou moji periodu jsem na tvé posteli zanechávala skvrny od krve a omlouvám se, že jsem se pro tebe nastrojila jen jedenkrát za celý náš vztah. Vždy jsem si přála náš vztah držet v soukromí, protože jsem chtěla, aby byl jen náš a nechtěla jsem hrát v celém tom humbuku roli. Myslela jsem si ale, že pokud bych tohle světu odhalila, bylo by to v moment, kdy sděluji, že s tebou čekám dítě. Škoda, že tento plán ztroskotal.“ 

Podívej se na fotografie, které půvabná Tereza sdílela. Tohle byla asi vážně velká láska…

 

Zdroj: Instagram

10 věcí, které jste možná nevěděli o Aviciim

Články, které by tě mohly zajímat