Právě vysíláme

Žijete fitness? Pak nové chytré hodinky od Samsungu jsou přesně pro vás

19. září 2017 8:42
Žijete fitness? Pak nové chytré hodinky od Samsungu jsou přesně pro vás

Jmenují se Gear Sport, jsou elegantní, voděodolné a zdaleka nejsou určené jen profesionálním sportovcům. O čem, že je řeč? O nových chytrých hodinkách od Samsungu, které jsou speciálně zaměřeny na fitness.

Pomocníkem vám budou při celé řadě „zdravých“ činností: od sledování výživového režimu a monitorování spánku, až po motivační koučování nebo provázení životním stylem.

Gear Sport jsou stylové a zároveň praktické. Mají kruhový ciferník s minimalistickým okrajem, 1,2palcový displej a zdokonalené uživatelské rozhraní, díky kterému můžete snáze sledovat potřebné informace během pohybu. Všechna upozornění týkající se výživového režimu a doporučovaných fyzických aktivit navíc můžete dostávat, i když jste off-line.

Nemusíte se bát, že nevydrží vaše zacházení. Hodinky jsou konstruovány s odolností splňující vojenské požadavky a dokáží odolat mnoha nástrahám. Doplnit je můžete širokou škálou barevných snadno vyměnitelných řemínků (se standardní šířkou 20 mm) a udělat z nich módní doplněk pro každou příležitost – nejen do posilky, ale klidně i na romantické rande. A  spárovatelné jsou jak s Android telefony, tak i s telefony s iOS operačním systémem.

V prodeji budou v listopadu za 8 990 Kč, v modré a černé barvě. Jak se vám líbí?

Články, které by tě mohly zajímat