Právě vysíláme

Zimní Spartan Race poprvé zavítá na Dolní Moravu. Na své si přijdou i děti

10. ledna 2017 8:10
Zimní Spartan Race poprvé zavítá na Dolní Moravu. Na své si přijdou i děti

Extrémní překážkové závody Spartan Race narostly do takové popularity, že se již třetím rokem budou konat i v zimním období. Závodění na sněhu mohou vyzkoušet i ti nejmenší Spartani. Kdy a kde? V sobotu 14. ledna 2017 ve Ski areálu Dolní Morava.

Festival aréna, kde se bude odehrávat to nejpodstatnější z těchto překážkových závodů, bude situována k Chatě U slona. Tam návštěvníci Spartan Race uvidí v akci ty nejlepší závodníky. Start elitní kategorie je v 9 hodin ráno. Tím vše vypukne, ale v rámci celodenního programu odstartují ve 12.05 hodin i dětské kategorie ve věku od 4 do 14 let.

A nejmladší Spartani si rozhodně přijdou na své. Zajímavé tratě pro ně pořadatelský tým chystá již pravidelně během klasické „letní“ sezóny a jsou velmi populární. Děti do cíle doběhnou s velkými zážitky a těší se ze získaného trička a medaile, které na všechny čekají na konci závodu. „Vidět dětský úsměv v cíli a radost ze závodění, je k nezaplacení,“ prohlásil spartanský trenér Jan Jirkal, který se o dětské spartanské závody stará. Své děti můžete do závodu přihlásit buď na místě, nebo v předstihu na www.spartan-race.cz!

Pokud se nechcete závodu zúčastnit a přijdete se jen podívat, rozhodně neprohloupíte. Kromě dramatické sportovní podívané plné zajímavých překážek se o vaši zábavu budou starat moderátoři Spartan Race a spolu s nimi i DJ. Buďte s námi u toho v sobotu 14. ledna.

8 důvodů, proč konečně jít na první rande