Právě vysíláme

Zpěvačka BEBE REXHA zveřejnila video k songu I Got You

11. ledna 2017 13:30
Zpěvačka BEBE REXHA zveřejnila video k songu I Got You

Bebe Rexha si body dosud připisovala hlavně jako hostující vokalistka. Nejznámější jsou její spolupráce s Martinem Garrixem a G-Eazym. Ani s nimi však zpěvačka s balkánskými kořeny nezažila takový nástup na YouTube jako nyní. Co se prvních dnů týče, je I Got You dokonce nejúspěšnějším klipem celého vydavatelství Warner Bros! Raketovému startu jistě pomohla i situace v amerických rádiích, […]

Bebe Rexha si body dosud připisovala hlavně jako hostující vokalistka. Nejznámější jsou její spolupráce s Martinem Garrixem a G-Eazym. Ani s nimi však zpěvačka s balkánskými kořeny nezažila takový nástup na YouTube jako nyní.

Co se prvních dnů týče, je I Got You dokonce nejúspěšnějším klipem celého vydavatelství Warner Bros! Raketovému startu jistě pomohla i situace v amerických rádiích, kde se písničce mimořádně daří. V uplynulém týdnu byla vůbec nejnasazovanější skladbou na severoamerickém kontinentě a ve sledovaném žebříčku TOP 40 už se vyšplhala na 25. místo. A poskočila i v českém přehledu nejhranějších nahrávek, v něm singlu I Got You patří 23. pozice.

Na klip mrkněte právě teď

Novinka Evropy 2: BEBE REXHA – I Got You

Články, které by tě mohly zajímat