Právě vysíláme

Do Prahy míří NEON NIGHT RUN 2016

Do Prahy míří NEON NIGHT RUN 2016

V sobotu 3. září zažije pražský Vypich premiéru speciální sportovní akce, která se stala ve světě fenomén a proto je na čase ho představit i českým fanoušků nočního běhání za neopakovatelné atmosféry.

Do Prahy míří NEON NIGHT RUN 2016

V sobotu 3. září zažije pražský Vypich premiéru speciální sportovní akce, která se stala ve světě fenomén a proto je na čase ho představit i českým fanoušků nočního běhání za neopakovatelné atmosféry. Neon Run je divoký a šílený zářící zážitek! Tato akce není tak moc o rychlosti, jako spíše o užívání si v noci jasných světel a neonové barvy na tělo pod UV černým světlem se svou rodinou či přáteli.

Akce NEON NIGHT RUN je o lidech různých rychlostí, věků, tvarů a velikostí, překračujících startovní čáru. Přijďte takoví, jací jste! Tato akce bude pětikilometrový nezávodní běh, který je mnohem více o zábavě a vytváření vzpomínek. Jednoduše vám vyrazí dech! V každém startovním balíčku účastníci naleznou neonovou svítící hůlku, která umocní dojem neonového běhu. Na každého účastníka čeká v cíli krásná velká NEON NIGHT RUN medaile.

Běžci se mohou těšit na zářící LED zóny, ale i startovní koridor z neonově zářících světel, laserové show, mlhy a hudby na podporu nevšedního sportovního zážitku. Trasa Neon Run je situována do krásného prostředí letohrádku Hvězda.

Jako doprovodný program akce pořadatelé pozvali jedinečného DJ Roxtara, který svým energickým setem bude doplňovat atmosféru noční události, kde nejde o výsledky ale zážitek a radost z pohybu.

Celá akce nese charitativní podtext. Z každého startovného se odvádí 50kč na Nadační fond Kapka naděje.

Program akce NEON NIGHT RUN 2016:

16:00 – 20:00 Registrace a prezentace NEON NIGHT RUN 
20:00 – 20:30 Řazení běžců na start
20:30 – 20:35 Start 5 km NEON NIGHT RUN 
20:40 – 21:45 After party NEON NIGHT RUN s DJ ROXTAR
22:00 – 22:00 Konec
Více informací o akci a přihlášky naleznete na: www.neonrun.cz.

Bez startovního čísla se nedostanete do Obory Hvězda.

NF KAPKA NADĚJE

Nadační fond Kapka naděje vznikl v září roku 2000 jako reakce na neutěšené poměry na dětské transplantační jednotce dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole. Od roku 2002 se pomoc rozrostla na dětská oddělení regionálních nemocnic po celé ČR. Současná podoba nadačního fondu zahrnuje rozličné aktivity a její cílový efekt je vždy směrován ke skupině nemocných dětí, které potřebují pomoc. Nejen nákup laboratorních nebo diagnostických přístrojů či zařízení, zlepšujících komfort pacientů, ale i další zlepšování psychosociálního prostředí a zajištění psychosociální péče v širším rozsahu.