Právě vysíláme

Evropa 2 Srdcem: Tomáš a Jindra rozzářili úsměv Zoice

Evropa 2 Srdcem: Tomáš a Jindra rozzářili úsměv Zoice

Přispěj na sbírkový účet  83297339/0800, variabilní symbol 2 a pojď s námi udělat radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují

Přispívat můžeš už nyní a my tě zveme 12. 12. od 13:00 na Piazzetu Národního divadla (náměstí Václava Havla), kde celá charitativní sbírka vyvrcholí. Na místě zahrají přední muzikanti unplugged verze svých největších hitů. Vystoupí kapela Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Atmo Music, Sebastian, Paulie Garand, Lenny a další. Naši moderátoři pak představí Vánoční hymnu Evropy 2 live!

Přečti si příběh Zoiky…

Krátce po porodu konfrontovali lékaři maminku se zlou zprávou – vymodlená dcerka Zoika se narodila s diagnózou Hydrocefalus. Nadměrně velká hlavička se kvůli hromadící se mozkomíšní tekutině rychle zvětšovala a bylo potřeba okamžitě jednat. Holčička má ve svých pěti letech za sebou deset operací mozku, nespočet lékařských vyšetření a má nenávratně poškozené centrum pohybu.

I přes veškeré komplikace nikdy nezahořkla, ba naopak. Zoika je veselá a neustále se usmívá. Ráda si hraje a je šťastná, že začala s asistentkou pedagoga navštěvovat běžnou mateřskou školu, kde si našla spoustu kamarádů a může zažívat téměř vše, co ostatní děti v jejím věku. Už nyní má dva velké koníčky – fotografování a piano, na které díky svému absolutnímu sluchu zahraje téměř vše.

A její životní sen? Jednou se stát fotografkou! Před tím ji však čeká ještě dlouhá a strastiplná cesta plná cvičení a terapií. Společně s Evropa 2 srdcem jí k vytouženému cíli můžete pomoct, stačí když přispějete na transparentní účet 83297339/0800…

Články, které by tě mohly zajímat