Právě vysíláme

Evropa 2 Unplugged: EDDIE STOILOW feat. JINDRA EKL – Sun Is Shining

Evropa 2 Unplugged: EDDIE STOILOW feat. JINDRA EKL – Sun Is Shining

Hlasovat pro Eddie Stoilow můžeš od čtvrtka 5. května (od 20:00 hodin) až do úterý 10. května (do 12:00 hodin) 1x denně!

Soutěž s námi od úterý 3. května do čtvrtka 5. května o zbrusu novou desku Eddie Stoilow, která vyjde oficiálně až 6. května!

Na nové desce najdeš jedenáct písní.

„Vesmír si nás opět přitáhnul,“ směje se kapelník David Šmídt, když mluví o nové desce. Vesmírná energie, planety i kouzlo nekonečného prostoru patří k tématům, která jsou Eddie Stoilow velmi blízká. A Jupiter? „Má pro nás zásadní symboliku. Je velmi charakterní, je to takový gentleman mezi planetami.“

VYHRAJ CD JUPITER!

Skupina plánuje podzimní Jupiter Tour, přes léto se objeví na řadě tuzemských festivalů. Termíny naleznete na níže uvedených odkazech:

Chceš slyšet kapelu Eddie Stoilow na živo? Pojeď s námi nafestival Léto lásky!

Užij si s námi třídenní festival Léto lásky. Ten odstartuje 12. srpna v Šiklandu, největším přírodním zábavním areálu na Vysočině, a přiveze s sebou řadu hvězd, například Ewu Farnou, Mira Žbirku, kapelu Slza, Xindla X, Jeleny, Eddie Stoilow nebo Chinaski.

Vstupenky na festival Léto lásky jsou již nyní v prodeji a do 15. května je lze v předprodeji koupit výhodněji. Více informací o akci nalezneš na www.leto-lasky.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat