Právě vysíláme

IBIZA 2016: Neuvěříš, co udělala Zorka na Ibize svým kolegům

IBIZA 2016: Neuvěříš, co udělala Zorka na Ibize svým kolegům

Měl to být férový souboj. Poslední večer na Ibize, kam moderátoři Evropy 2 společně odjeli, se nesl ve znamení nekompromisního hudebního battlu na pláži. Ten se ale zvrhl kvůli Zorce Hejdové. Ta totiž „okradla“ o peníze nejen soupeře, ale i vlastní tým.

Crew Evropy 2 ve složení Zorka Hejdová, Petr Říbal, Tomáš Zástěra, Jindra Ekl, Ondra Urban a Katka Říhová to pořádně rozjela na party ostrově Ibiza. Tam všichni odletěli s výherci mega soutěže Evropy 2. Společně pak trávili i poslední večer v hudebním stylu. Na ibizské promenádě se proti sobě postavily totiž dva týmy: Zorka, Petr, Jindra proti obávaným favoritům Tomášovi, Katce a Ondrovi. Úkol byl jasný: zpívat pro kolemjdoucí a vybrat co nejvíce peněz. Obě skupiny vsadily hlavně na české hity, například od kapely Lucie a zpěváka Valdemara Matušky. Moderátoři a moderátorky Evropy 2 se nebáli ale ani předělávky songu jednoho z nejznámějších DJů světa – Aviciiho.

A kdo vybral víc peněz a stal se tak vítězem klání? Těžko říct, Zorka totiž zakročila a oba dva týmy oškubala o jejich těžce vyzpívané peníze.

„Byl to takový hec. Na Ibize jsme pořád hráli a zpívali, tak jsme si řekli, že zkusíme i něco vydělat,jen tak ze srandy. A ač jsem všechny pro ten fór nejdřív oškubala, pak jsme si vydělaná eura samozřejmě rozdělili a šli na drink,“ směje se Zorka

Články, které by tě mohly zajímat