Právě vysíláme

Nejsladší výzva letošního jara je tady! Upeč bábovku, koblihy nebo dort a vyhraj exkluzivní kurz v CUKRÁRNĚ SAINT TROPEZ.

Soutěž od pátku 31. března do pátku 7. dubna 2017.

Nejsladší výzva letošního jara je tady!

Upeč bábovku, koblihy nebo dort a postni to do na Instagram s hashtagem: #e2cukrarna

Pokud tě následně vybere naše odborná porota, ve který je mimo jiný naše nová moderátorka, respektovaná foodbloggerka Veronika Koko Kokešová, budeš mít možnost zúčastnit se jednoho ze dvou exkluzivních cukrářských kurzů ve vyvoněný pražský Cukrárně Saint Tropez, a to společně s jejím majitelem Lukášem Otysem. Lektorem těchto exkluzivních kurzů bude šéf cukrářka Cukrárny Saint Tropez Michaela Nosálová osobně.

Mrkni na cukrářskou microsite,
kde postupně najdeš všechny fotky!

Nepropásni jedinečnou šanci jak napřed sobě a pak třeba i všem, koho máš rád, osladit život! Kurzu se s výherci zúčastní i moderátoři Evropy 2!

Vyhlášení všech pěti výherců proběhne každý den v éteru Evropy 2.

Cukrárna Saint Tropez funguje od března 2009 na adrese Vodičkova 30, Praha 1 (Pasáž Domu U Nováků). Předtím fungovala cca 1,5 roku v Italské ulici pod názvem Musso, což je jméno našich společníků z Francie. V tuto chvíli máme dvě cukrárny – jednu v Praze a druhou v jihofrancouzském Frejus.

Veškeré výrobky francouzské a české cukrařiny, včetně čokoládových pralinek vyrábíme přímo v naší provozovně.

Jsme držiteli ocenění Cukrárna roku 2013 a naše provozovna byla vybrána pro natáčení filmu Jak se zbavit nevěsty. Mimo jiné jsme držiteli titulu Valrhona Expert, kterou dostávají pouze takové provozovny, které vykazují dlouhodobě nejvyšší kvalitu cukrářských výrobků. Jsme jedinou cukrárnou, kam se jezdí pravidelně učit francouzští cukráři.

 

Přesné znění specifikace soutěže najdeš v herním řáduvýhru je nutné osobně převzít v sídle rádia!