Právě vysíláme

Jako by zpíval a tančil Michael Jackson! Unikla první videa z natáčení biografického filmu

30. listopadu 2023 15:17
Jako by zpíval a tančil Michael Jackson! Unikla první videa z natáčení biografického filmu

V tomto týdnu padla první klapka chystaného biografického filmu o Michaelu Jacksonovi. Legendárního zpěváka v něm ztvární jeho synovec Jaafar Jackson a jak se zdá, produkce měla s jeho výběrem šťastnou ruku. Mrkněte na první záběry z natáčení a zjistíte proč!

Od smrti Michaela Jacksona uplynulo letos neuvěřitelných čtrnáct let. Zpěvák byl ale tak zásadní postavou světové scény, že je neustále připomínán. Nově v chystaném biografickém dokumentu, jehož vznik byl oznámený letos v lednu. V tomto týdnu padla první klapka a podle všeho se mají diváci skutečně těšit.

Jacksona totiž ve snímku ztvární jeho synovec Jaafar, který je muzikantovi nejenže nesmírně podobný, ale je rovněž skvělým tanečníkem. Dokazují to videa, která unikla z natáčení. Sedmadvacetiletý Jaafar svého strýce kopíruje s neuvěřitelnou přesností. A pozor! Vyniká také ve zpěvu. Je znát, že v téhle rodině se talent dědí.

„Je mi ctí, že můžu ve snímku ztvárnit svého strýce a oživit jeho příběh,“ je z role nadšený Jaafar. A požehnání dostal životopisný film i od matky Jacksona Katherine. Diváka má provést celým zpěvákovým životem, zobrazit má také nařčení ze sexuálního obtěžování. Premiéra je plánovaná na rok 2025.

Články, které by tě mohly zajímat