Právě vysíláme

Shannen Doherty plánuje svůj pohřeb. Je spousta lidí, které na něm nechce

17. ledna 2024 9:10
Shannen Doherty plánuje svůj pohřeb. Je spousta lidí, které na něm nechce

Herečka Shannen Doherty bojuje s rakovinou v posledním stádiu. Je si plně vědoma toho, že jí zřejmě již příliš času nezbývá, a tak dává do pořádku svou pozůstalost. V nejnovějším díle podcastu Let’s Be Clear promluvila také o pohřbu. Uvedla, že existují lidé, které na něm nechce.

„Je spousta lidí, o kterých si myslím, že by se na něm ukázali, ale já je tam nechci,“ uvedla v podcastu Let’s Be Clear Shannen Doherty, který vedl její nejlepší kamarád Chris Cortazzo. „Nechci je tam, protože by na pohřeb nepřišli z těch správných důvodů,“ dodala herečka.

Aby nevznikaly zbytečné spekulace, své prohlášení ještě vysvětlila. „Nemyslím si, že mě tihle lidé mají ve skutečnosti rádi. Ukázali by se na něm jen proto, aby nevypadali špatně. Nechci na ně proto vyvíjet tlak.“ Konkrétní jména si ale herečka nechala pro sebe.

A zašla mnohem dále. Má také jasno v tom, jak by měli její blízcí jednat s jejími pozůstatky. Doherty prohlásila, že chce, aby byl její popel smíchán s popelem jejího psa a otce. Jistá část se pak prý může objevit ve špercích.

A komu budou pozůstatky hvězdy Čarodějek a 90210 předány? „To jsem ještě nevyřešila,“ prozradila popravdě.

V listopadu Doherty prozradila, že se jí rakovina rozšířila do kostí. Zároveň ale uvedla, že se nehodlá jen tak vzdát. „Můj život ještě neskončil. Nevzdala jsem se lásky, nevzdala jsem se kreativity, nevzdala jsem se naděje, že by se věci mohly změnit. Prostě nevzdala.“

Články, které by tě mohly zajímat