Právě vysíláme

Čarodějka Shannen Doherty se připravuje na smrt, rozprodává svůj majetek

4. dubna 2024 9:10
Čarodějka Shannen Doherty se připravuje na smrt, rozprodává svůj majetek

Shannen Doherty bojuje již několik let s rakovinou. Před časem oznámila, že se jí rozšířila do mozku a kostí. Aby měli její blízcí po jejím odchodu co nejméně starostí, rozhodla se rozprodat svůj majetek. Přišla už například o svůj vysněný dům v Tennessee.

Shannen Doherty je smířená s tím, že na světě pravděpodobně dlouho nebude. Již několik let bojuje s rakovinou ve čtvrtém stádiu. A ačkoliv se snaží zůstat maximálně pozitivní, ne vždy je to pro ni jednoduché. Už v minulosti se nechala slyšet, že se chystá psát dopisy pro rodinu a přátele. Otevírat by si je měli postupně při významných příležitostech.

Ještě donedávna byl Doherty oporou manžel Kurt. Ten ji podle všeho ale podváděl a herečka se s ním loni rozvedla. „Bylo to to poslední, co chtěla. Bohužel cítila, že nemá jinou možnost,“ uvedla pro HollywoodLife hereččina mluvčí Leslie Sloane.

Nyní žije Doherty s maminkou. Aby jí po svém odchodu život co nejvíce usnadnila, rozhodla se vyklidit a následně prodat sklady a domy, které vlastní. Prozradila to v novém díle svého podcastu Let’s Be Clear.

„Maminka je pro mě nyní prioritou. Jestli zemřu dříve než ona, bude to pro ni těžké. Už tak toho na ni bude hodně, proto jí chci život co nejvíce usnadnit. Nechci, aby jí zůstaly na krku čtyři sklady plné nábytku,“ uvedla Doherty, která už se stihla zbavit například vysněného domu v Tennessee.

Rozprodávání nábytku má však i světlé stránky. „Mám teď nějaké finance navíc, které mohu využít k cestování. Můžu vzít mámu na dovolenou,“ dělá alespoň něco Doherty radost. Dává si ale pozor, aby neutratila příliš. „Do peněz, které jsou v pozůstalosti, nesahám. Chci, aby bylo po mé smrti o mé blízké postaráno.“

Doherty byla rakovina poprvé diagnostikována v roce 2015. O dva roky později u ní došlo k remisi, o čemž následně informovala i své fanoušky. Před časem prozradila, že se jí rakovina rozšířila do mozku a kostí.

Články, které by tě mohly zajímat