Právě vysíláme

Frontman kapely The 1975 Matty Healy okomentoval „diss track“ od Taylor Swift

25. dubna 2024 13:55
Frontman kapely The 1975 Matty Healy okomentoval „diss track“ od Taylor Swift

Jak už možná víte, Taylor Swift si na svém novém albu opět nebrala servítky. Zpěvačka v textech nešetří své bývalé partnery a frontmana kapely The 1975 už vůbec ne. Jaká je jeho reakce?

Taylor vydala před několika dny dvojalbum nazvané The Tortured Poets Deparment, které okamžitě ovládlo žebříčky hitparád a streamovacích služeb. Texty jsou opět hodně osobní a Swift si v nich mimo jiné vyřizuje účty s bývalými partnery.

Mattym Healym chodila Taylor opravdu jen krátce – se zpěvákem kapely The 1975 prožila románek v létě 2023. I tak ovšem Matty neunikl jejímu hněvu a vznikla o něm píseň pod názvem The Smallest Man Who Ever Lived nebo I Can Fix Him (No Really I Can).

Matty byl několik dní po vydání alba zastaven bulvárními fotografy, kteří se ho zeptali na reakci. Jeden z fotografů se zpěváka zeptal, co říká na „diss track“ o své osobě. Můj diss track?“ podivil se Matt. „Ach, ve skutečnosti jsem to album tolik neposlouchal, ale jsem si jistý, že je dobré,“ dodal.

Americký web Us Weekly tvrdí, že zpěvák byl dopředu informován o tom, že Taylor o něm vytvoří více než jednu píseň. Sám Matty si toho prý velmi váží. „Měl obavy, že jejich příběh bude ukázán v negativním světle. Byl také velmi nervózní z fanynek Taylor, ale je šťastný, že může jít dál s menší úzkostí. Jejich vztah byl rychlý, ale extrémně vášnivý a skutečný,“ řekl pro magazín tajný zdroj.

Články, které by tě mohly zajímat