Právě vysíláme

Kevin ze Sám doma se bude ženit. Brát si bude dlouholetou partnerku Brendu Song

27. ledna 2022 12:10
Kevin ze Sám doma se bude ženit. Brát si bude dlouholetou partnerku Brendu Song

Macaulay Culkin známý především z komediální série Sám doma se bude ženit. Na jeho žádost o ruku mu „ano“ odpověděla dlouholetá partnerka Brenda Song, s níž má téměř ročního syna Dakotu.

Culkin a Song se budou brát. Ačkoliv dvojice zásnuby doposud nepotvrdila, herečka a zpěvačka byla v pondělí zachycena fotografy s diamantovým prstenem na své levé ruce. S hvězdou série Sám doma randí čtyři roky a vloni v dubnu na svět dvojice přivítala syna Dakotu.

Pár se seznámil na natáčení filmu Changeland Thajsku. Ruku v ruce byl poprvé spatřen v červenci 2017, kdy spolu vyrazil na večeři do italské restaurace U CraigaLos Angeles. V následujícím měsíci pak Brenda zveřejnila na svém instagramu fotografii Culkina.

Své soukromí si však dvojice střeží, na sociálních sítích tak osobní příspěvky sdílí jen minimálně. V srpnu 2020 například skrze ně herečka popřála svému příteli ke čtyřicátým narozeninám. „Šťastné čtyřicátiny tomuhle magickému stvoření. Mohla bych tady sedět hodiny a psát o tom, jak nádherný, milý, milující, loajální, upřímný, skvělý a zábavný jsi a jak moc jsem vděčná, že s tebou můžu sdílet svůj život,“ napsala tehdy Song.

Pro herečku půjde o první svatbu, Culkin byl mezi léty 1998 a 2002 ženatý s Rachel Miner.

Články, které by tě mohly zajímat