Právě vysíláme

Po Super Bowlu rovnou před oltář. Zpěvák Usher se oženil

14. února 2024 14:41
Po Super Bowlu rovnou před oltář. Zpěvák Usher se oženil

Zpěvák Usher měl v neděli nabitý program. Zatímco odpoledne vystoupil na Super Bowlu, večer stanul před oltářem. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Jennifer Goicoecheu. Svědčila jim interpretova maminka Joneta Patton.

Na 11. února 2024 Usher nikdy nezapomene. Poté, co byl hlavní hvězdou poločasové pauzy během Super Bowlu, vyrazil s přítelkyní Jennifer Goicoecheu do obřadní síně v Las Vegas a stal se jejím manželem. Spolu má dvojice dvě děti – dceru Sovereign Bo Raymond a syna Sira Castrello Raymonda.

Radostnou novinku potvrdila zpěvákův manažer magazínu People. „Udělali další krok ve svém vztahu a v neděli se v Las Vegas v kruhu nejbližších přátel a rodiny vzali. Těší se na společnou budoucnost a výchovu svých dětí, které hodlají obklopit láskou. Všem děkují za krásná přání.“

Foto: Profimedia

Svatba se měla konat v malé kapličce Terrace Gazebo, kam se vejde třicet osob. „Budeme společně žít až do smrti, samozřejmě i proto, že spolu něco sdílíme. A je to krásné. Naše děti. Ale nejen kvůli nim. Mám skutečně pocit, že mám skvělou manželku, které si vážím,“ nechal se slyšet muzikant.

Pro Ushera nešlo o první svatbu. V roce 2007 se oženil s modelkou Tamekou Foster, a to při soukromé ceremonii v Atlantě. I tenkrát byli na veselce přítomní jen nejbližší příbuzní páru. Manželství vydrželo 2 roky. V září 2015 si pak vzal Grace Harry, která pracovala jako jeho manažerka. Ani tento sňatek ale dlouho nevydržel, pár se rozešel v roce 2018.

Články, které by tě mohly zajímat