Právě vysíláme

Beckhamovi vykradli: Zatímco spali, zmizel majetek za statisíce

2. dubna 2022 15:55
Beckhamovi vykradli: Zatímco spali, zmizel majetek za statisíce

Luxusní sídlo Davida a Victorie Beckhamových v západním Londýně bylo vykradeno, zatímco spali. Zloději ukradli majetek za tisíce liber.

Maskovaný lupič přepadl dům Beckhamových, který má hodnotu čtyřicet milionů liber cca miliardu korun. Manželský pár byl doma i s desetiletou dcerou Harper SevenDavid, Victoria a dcera nic netušili, když se zloděj vloupal do ložnice v horním patře.

Podle deníku The Sun vloupání do londýnského sídla rodiny Beckhamových objevil šokovaný sedmnáctiletý syn Cruz, když se v noci vrátil domu. Všiml si prázdné ložnice, ve které objevil na podlaze sklo z rozbitého okna.

 

Cruz zalarmoval bývalého fotbalistu, který zavolal policii. Dům prohlédli, ale lupič byl pryč spolu s tisíci liber značkového a elektrického zboží. Zloděj by mohl být součástí gangu, který se stejnou noc zaměřoval na nejméně dva další domy v blízkém okolí.

K vloupání mělo dojít 28. února v noci. Podle dostupných informací se mělo jednat o profesionálního zloděje, který měl využít ke krádeži atletické schopnosti. Policie nyní prošetřuje, zda se lupič dostal k Beckhamům po hromosvodu sousedního baráku.

Slavná rodina Beckhamů je prý z hrůzného zážitku otřesena a najala si ochranku. Manželský pár byl už v minulosti sužován stalkery a výhrůžkami únosů. Beckhamovi bydlí v Holland Parku, který je přezdíván “milionářská čtvrť“. Mezi slavné sousedy patří zpěváci Elton John či Robbie Williams.

Články, které by tě mohly zajímat