Právě vysíláme

David Beckham práskl na Victorii její stravovací návyky: 25 let jí jedno stejné jídlo

6. února 2022 9:18
David Beckham práskl na Victorii její stravovací návyky: 25 let jí jedno stejné jídlo

David Beckham v podcastu řekl, že jeho manželka Victoria Beckham jí stejné jídlo už 25 let.

Za dvacet pět let, co David Beckham zná svou manželku Victorii Beckham, pochopil, že bývalá Spice Girl je velmi zásadová, pokud jde o jídlo.

David je milovník dobrého jídla a doma se stará o vaření. Šéfkuchařce Ruthie Rogers v pořadu River Cafe Table řekl, že pobyt v kuchyni ho uvolňuje a svou vášeň pro jídlo a víno přičítá jeho výchově, vysvětlil, že jeho matka i babička vařily každý večer pro svou rodinu a on to miloval.

Rozpovídal se i o stravovacích návycích manželky. Ve stravování je úplně jiná než její manžel. Málokdy se totiž odkloní od jídelníčku skládajícího se výhradně z grilovaných ryb a dušené zeleniny.

„Jsem dost emotivní ohledně jídla a vína. Když jím něco skvělého, chci, aby to všichni vyzkoušeli,“ řekl šestačtyřicetiletý bývalý fotbalista a pokračoval: „Bohužel jsem ženatý s někým, kdo jí posledních 25 let to samé. Od té doby, co jsem potkal Victorii, jí jen grilované ryby a dušenou zeleninu. Jen velmi zřídka se odtamtud odchýlí.“

Za celá léta došlo jen k jedné pozoruhodné příležitosti, kdy David přiznal, že byl svědkem toho, jak se Victoria odchýlila od svého obvyklého jídelníčku.

„Jediný čas, kdy se dala něco, co bylo na mém talíři, bylo ve skutečnosti, když byla těhotná s dcerou Harper, a to byla ta nejúžasnější věc,“ vzpomínal. „Byl to jeden z mých oblíbených večerů. Nemůžu si vzpomenout, co to bylo, ale vím, že to od té doby nejedla,” dodal David.

Články, které by tě mohly zajímat