Právě vysíláme

Vztah jim dlouho nevydržel. Natálie Kočendová a David Vitásek šli po měsíci opět od sebe

2. ledna 2024 8:23
Vztah jim dlouho nevydržel. Natálie Kočendová a David Vitásek šli po měsíci opět od sebe

Natálie Kočendová a David Vitásek z Love Islandu se znovu rozešli. Slepovaný vztah jim vydržel zhruba měsíc a půl. Rozchod potvrdila modelka na svých sociálních sítích. „Spousta zla byla v mém životě. Přeji si být jen šťastná,“ napsala.

Zdá se, že vztah Natálie Kočendové a Davida VitáskaLove Islandu je definitivně u konce. Rozchod potvrdila modelka na instagramu poté, co se jí na nyní už expřítele fanoušci nepřestávali ptát. „Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat, ale budu muset. Naposledy. Musela jsem odejít, abych opět našla sama sebe. Spousta zla byla v mém životě,“ uvedla Kočendová s tím, že si nyní přeje být už jen šťastná.

Vztah s Vitáskem byl jako na houpačce. Dvojice se dala dohromady v roce 2022 během reality show Love Island. Po necelém roce se ale jejich vztah rozpadl, když Kočendová zjistila, že fotbalista sleduje na sociálních sítích i jiné dívky. Na to konto modelka opět odcestovala na Kanárské ostrovy, kde se zúčastnila další řady Love Islandu.

Poté, co show opustila, na ni před vilou čekal právě Vitásek, kterého se rozhodla vzít na milost a odcestovala s ním na dovolenou. „Odloučení nám pomohlo uvědomit si, zda nám na sobě záleží a zda na tom vztahu budeme chtít pracovat a dát do toho vše,“ uvedla Kočendová. „Bylo to krásné a romantické překvapení. Jako v pohádce…,“ okomentovala tehdy to, že si pro ni přítel přijel až na Kanáry.

Jak se ale říká: „Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš.“ Ani podruhé to páru neklaplo. Rozchod kvitují především fanoušci Kočendové, kteří v komentářích pod prohlášením modelky označují Vitáska za „toxického“. „Dobře jsi udělala. Držím ti moc palce, abys našla samu sebe, to je nejdůležitější. A možná časem i partnera, který bude vědět, co od života chce, ne se jen bavit,“ napsala například fanynka Martina.

Články, které by tě mohly zajímat