Právě vysíláme

Conor McGregor koupil hospodu, kde před časem napadl starého pána. Muži do baru zakázal vstup

24. dubna 2021 15:10
Conor McGregor koupil hospodu, kde před časem napadl starého pána. Muži do baru zakázal vstup

Zápasník MMA Conor McGregor se rozhodl koupit bar. Na tom jistě není nic špatného, ale není náhoda, že jde o ten samý podnik, ve kterém McGregor v srpnu roku 2019 napadl seniora, co si s ním odmítl dát panáka. Muži nyní do baru zakázal vstup.

Conor McGregor se rozhodl využít svých výdělků z posledních zápasů a investovat do baru, který koupil. Na tom by nebylo nic divného, kdyby nešlo o podnik, kde zápasník v srpnu 2019 napadl seniora. Muž si se zápasníkem tehdy nechtěl dát skleničku a McGregor mu za to dal pěstí do obličeje. (Podrobněji se o incidentu dočtete ZDE.)

„Snažil jsem se omluvit a tehdy jsem to i udělal. Ale na tom nezáleží. Byla to moje chyba. Teď musím před vás přijít a převzít za toto všechno odpovědnost,“ komentoval tehdy situaci McGregor. Nyní to ovšem vypadá trochu jinak, muži, jehož v hospodě napadl, totiž do podniku zakázal vstup.

O svém jednání informoval své fanoušky i na Twitteru, mnoho lidí ovšem dopálil. „Děláte si srandu. Ten muž seděl za barem otočený zády, nechtěl whiskey, ani žádnou nevyžádanou interakci. Neexistuje žádná omluva pro to, co Conor udělal,“ zněl jeden z komentářů.

Tak uvidíme, jak se zápasník k situaci dál postaví.

 

Zdroj: ladbible.com, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat