Právě vysíláme

Čtyři roky a dost. Monika Bagárová se rozhodla přestat kojit dceru

17. února 2024 16:36
Čtyři roky a dost. Monika Bagárová se rozhodla přestat kojit dceru

Monika Bagárová se rozhodla dceru téměř v jejích čtyřech letech přestat kojit. Pro obě jde o velký krok, sama zpěvačka se dlouho zdráhala s kojením přestat, ačkoliv ji k tomu několikrát pobízela i její rodina

Když Monika Bagárová loni v červnu prozradila, že stále kojí svou více než tříletou dceru, mnoho lidí šokovala. „Je to takové emoční spojení s dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestaly,“ uvedla tehdy v rozhovoru v pořadu Mámy sobě. V průběhu posledních měsíců však své rozhodnutí přehodnotila a jak oznámila sledujícím na Instagramu, Ruminku odstavila.

„Je to pro nás obě obrovská věc. Usnout bez cicinka bylo skoro nemožné. Dvakrát za noc se budila. Přes den si o to začala říkat častěji. Celý ty roky jsem spávala z devadesáti procent na jednom boku s rukou nahoře. Vstávala jsem častokrát bolavá a nevyspaná. Ruminka zato moc spokojená. Myslím, že by to dokázala táhnout klidně další dva roky,“ napsala zpěvačka a influencerka na Instagram.

Aby si dcera Bagárové lépe zvykla, rozhodla se někdejší účastnice SuperStar, že Rumia vůbec poprvé stráví noc bez maminky u prarodičů. Tu následující ji pak uložila bez toho, aniž by malá dostala napít. Podle slov Bagárové sice došlo na slzy i prosby, zdá se ale, že jde vše správným směrem.

„Když dneska řekla, že chce, a plakala, tak jsem ji pomazlila a vysvětlovala jí to,“ drží se zpěvačka svého rozhodnutí a nepřipouští žádné kompromisy. Přeci jen, její dcera brzy oslaví čtyři roky a bylo tak již na čase.

Dceru RumiuBagárová s bývalým partnerem Makhmudem Muradovem, s nímž se před zhruba dvěma lety rozešla. Aktuálně randí s podnikatelem Leonardem Lekajem.

Články, které by tě mohly zajímat