Právě vysíláme

Megan Fox obvinili z týrání. Prý nutí syna nosit holčičí oblečení

22. června 2023 13:32
Megan Fox obvinili z týrání. Prý nutí syna nosit holčičí oblečení

Megan Fox je médii propíraná především díky svému turbulentnímu vztahu s Machine Gun Kellym. Nyní se ovšem řeší výchova jejích tří dětí. Herečka byla totiž veřejně nařčena z jejich týrání.

Herečka má tři syny se jmény Noah, Bodhi a Journey. Otcem dětí je herec Brian Austin Green, kterého můžete znát jako Davida ze seriálu Beverly Hills 902 10. Jak je známo, Megan děti vychovává alternativním stylem a nejstaršího syna Noaha nechává chodit v holčičích šatech. Herečka však důsledně zdůrazňuje, že je to jen na synovo přání.

Nyní se ovšem Meganina výchova stala terčem kritiky Robbyho Starbucka, režiséra hudebních videoklipů a bývalého kandidáta do amerického kongresu za konzervativce. Ten na Twitteru uvedl, že v jednu dobu žil poblíž Megan a jeho děti se přátelili právě se třemi syny slavné herečky. Starbuck zveřejnil fotografii Meganiných dětí a napsal, že Fox syna nutila nosit holčičí oblečení. Chlapci se z toho dle jeho slov zhroutili a nebyli na tom psychicky dobře. Dle něj šlo o týrání, proti kterému nikdo nezakročil.

Proti jeho nařčení se Megan Fox obořila a tvrdí, že nic takového rozhodně není pravda. Její slova potvrdil i bývalý manžel Green, který uvedl, že chlapcům nikdy takové oblečení nevnucovali a pouze mu plnili jeho přání. Syna dokonce přihlásili i do speciální školy, kterou navštěvují genderově nebinární děti.

Megan se syny

Články, které by tě mohly zajímat