Právě vysíláme

FIAT TRIPLE X a koncert Kabátů v Praze!

21. září 2012 13:48
FIAT TRIPLE X a koncert Kabátů v Praze!

Akce se uskuteční 1. října na pražském stadionu Markéta

Po necelém roce se do Prahy vrací největší sportovně-zábavná freestylová akce FMX Gladiator Games, tentokrát s podtitulem Fiat Triple X. Diváci i letos budou svědky skoku sériového, nijak neupraveného Fiatu Punto. „Jde vlastně o světovou premiéru. Na rampu pojedeme rychlostí přes sto kilometrů v hodině, abychom vyskočili do zhruba dvaceti metrové výšky, to je výška sedmi patrového paneláku. A pokud se dostaneme nahoru, ještě nás čeká skok dolů. Bude to mazec,“ říká hlavní organizátor a jezdec zároveň Marek Rejman, kterému bude spolujezdce opět dělat Zdeněk Fusek.

Náš skok na loňských FMX Gladiator Games jsme neměli možnost vyzkoušet, museli jsme prostě skočit hned napoprvé. Vyšlo to, ten pocit si budu dlouho pamatovat. Bylo to super, ale zdálo se nám to moc jednoduché. A tak jsem požádal Zdeňka o spolupráci na dalším skoku. Tentokrát to tak jednoduché nebude“, řekl Rejman o novém projektu. „Abych byl upřímný, v O2 aréně jsem Markovi nevěřil, že v rampě nezabrzdí. Brzdit je totiž normální reakce lidí, co na rampu nikdy nevjeli. Ale podržel to tam. Proto není důvod nepustit se do dalšího projektu,“ přiznal po 5 měsících od posledního skoku Fusek.

Přípravy jsou v plném proudu. Program bude bohatý, mimo jiné proběhne koncert skupiny Kabát. Po posledním freestyle jamu v Hluku na Moravě, kde jsme s Fiatem skákali malý test, si lidé začínají uvědomovat, na co se chystáme. Ten skok nahoru, ale vlastně spíš ten seskok z věže bude hodně drsný,“ slibuje Rejman.

Jednotné vstupné za 490 Kč v sítích Ticketpro, Sazkaticket a Ticketportal, www.sazkaticket.cz, www.ticketpro.cz, a www.ticketportal.cz.

Články, které by tě mohly zajímat